MENÜ

Karabük'ün kritik sınavı

Ligde peş peşe alınan kötü sonuçların ardından Tolunay Kafkas istifa etti, yönetim kararından vazgeçirdi. Ancak Fenerbahçe karşısında alınacak bir yenilgiyle işler daha da karışabilir.

Karabük'ün kritik sınavı

Sezona Avrupa Kupaları’na katılma hedefiyle başlayan, Avrupa Ligi’nde Fransız devi St.Etienne’ye kök söktüren Karabükspor için lig performansı büyük bir hayal kırıklığı oldu. Geride kalan 17 haftada sadece 4 galibiyet alan Kırmızı-Mavililer, 15 puan toplayabildi. Peş peşe gelen kötü sonuçlara geçtiğimiz hafta evinde aldığı 2-1’lik Erciyes yenilgisi de eklenince Tolunay Kafkas istifa etmişti. Yönetim bunu kabul etmese de idmanlara çıkmayan Kafkas, sonradan ikna edildi. Ancak Fenerbahçe karşısında alınacak bir yenilgi, işleri yeniden karıştırabilir.

Eksik yok

Erciyes maçında çift sarıdan kırmızı kart gören Samba Sow ve Valentin Viola, cezalarını kupadaki Dört Eylül Belediyespor mücadelesinde çekti. Sakat oyuncusu da bulunmayan Karabük, Fenerbahçe karşısında tam kadro çıkacak. Karşılaşma saatinde şehirde hava sıcaklığının 9 derece olması beklenirken, yağış olmayacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ