MENÜ

Beşiktaş'tan ilginç rekor

Beşiktaş üst üste ikinci kez Ankara seferine çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği'ini 2-0 ile geçen Beşiktaş Süper Ligin 18.haftasında Mersin İdman Yurdu ile Ankara Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak.

Beşiktaş'tan ilginç rekor

İlk 17 haftayı 38 puan ile Fenerbahçe'nin ardından ikinci sırada tamamlayan siyah beyazlılar iç saha maçı olan Mersin İdman Yurdu maçını Ankara'da oynayacak.

TOLGAY MERSİN MAÇINDA İLK ONBİRDE MİLOSEVİÇ VE OPARE YEDEK


Devre arasında kadrosunu Miloseviç,Opare ve Tolgay ile güçlendirerek kadro derinliğini sağlayan Beşiktaş'ta Sivok, Mustafa ve Atiba başkentte sahada olmayacaklar.
Beşiktaş forması ile çıktığı ilk resmi maç olan Sarıyer maçında oynadığı futbol ve attığı gol ile teknik heyet ve taraftarlardan tam not alan Tolgay Arslan'ı Atiba'nın yerine ilk onbirde oynatmayı düşünen Biliç son kararını yarın verecek.

Kalede Tolga,defans dörtlüsünde Serdar, Pedro Franco, Ersan, Motta dörtlüsünü bozmayacak olan Hırvat hocanın orta sahadaki tercihi Veli veTolgay (Necip),ileri dörtlüde de Olcay,Sosa,Gökhan Töre ve Demba Ba olacak.

Sakatlığı geçen Cenk Tosun ve Oğuzhan Özyakup'ta başarılı oyuncu Kerim Frei ile birlikte Slaven Biliç'in Mersin maçındaki diğer kozları olacak.

BİR REKORDA SARI KART CEZA SINIRINDA

Ligin ilk 17 haftasında gördüğü 8 kırmızı kart ile bir anlamda kart rekoru kıran Beşikat yarın 18 kişilik kadroda olacak 7 futbolcunun sarı kart ceza sınırında olmasıyla da yine ceza açısından ilginç bir durum ile karşı karşıya kaldı.Demba Ba, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin ve Necip Uysal sezon başından bu yana 3'er sarı kart gördükleri için ceza sınırına geldi.Bu futbolculardan 4. sarı kartı görenler bir sonraki maç olan Çaykur Rizespor maçında cezalı olacaklar.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Siyah beyazlılar Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
Antrenmana sol tendonunun yapışma yerinde ağrısı olan, Atiba Hutchinson ile bireysel çalışan Tomas Sivok ve Mustafa Pektemek katılmadı. Cenk Tosun ise takımla birlikte çalıştı.
Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching ve 5'e 2 çalışması sonrası istasyon koşuları yapıldı. Taktik programı sonrası yarım sahada yapılan taktik maçı ile antrenman sona erdi.
Beşiktaş, öğleden sonra Ankara'ya giderek kampa girecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ