MENÜ

2.5 milyon Euro cepte!

Fenerbahçe Yönetimi şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen oyuncuların hesaplarına toplam 2.5 milyon euro yatırdı. Bu miktarın içinde ocak ayı maaşları ile Kasımpaşa maçının primlerinin de bulunduğu belirtildi. Böylece kimsenin alacağı kalmadı.

2.5 milyon Euro cepte!

Fenerbahçe Yönetimi kritik Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor maçları öncesi futbol takımının tüm alacaklarını ve primlerini ödedi.

Sarı-lacivertli kulüp toplam 2.5 milyon euroluk bir rakamı oyuncuların hesaplarına yatırdı. Bu miktarın içinde ocak ayı maaşları ile Kasımpaşa maçının primlerinin de bulunduğu belirtildi.

Bu sezon zaman zaman yapılan ödemelerde kısa süreli gecikmeler yaşanıyordu. Ancak ikinci yarı ile birlikte takımın şampiyonluk yolunda sorun yaşamaması için yönetim tüm imkanları seferber etmeye başladı. Oyuncuların bugünkü maç öncesi prim ve maaş alacakları kalmadı. Kulübün bu hamlesi takıma ciddi bir motivasyon kaynağı olurken, sarı-lacivertli futbolcuların bu sıkıntılı dönemde yönetimin gösterdiği duyarlılık ve ilgiden bir hayli memnun kaldığı öğrenildi.

Böyle devam

Sezon sonunda 4. yıldıza ulaşabilmek için maddi - manevi büyük çaba harcayan Fenerbahçe Yönetimi’nin şampiyonluk yolunda iyi bir hava yakalayan oyuncuların emeklerini karşılıksız bırakmazken, kalan aylarda da ödemelerin zamanında yapılmasına büyük özen ve önem gösterileceği kaydedildi.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ