MENÜ

Trabzonspor'da Salih Dursun korkuttu

Maçın 26. dakikasında Emre Öztürk ile hava topunda çarpışan Salih Dursun bir anda yerde hareketsiz kaldı. Genç futbolcu nefes almakta büyük güçlük çekti, hemen hastaneye kaldırıldı. Doktorların, “Hayati tehlike yok” mesajı herkesi rahatlattı.

Trabzonspor'da Salih Dursun korkuttu

Karşılaşma zaman zaman sert faullerle dururken, 26. dakika yürekler ağızlara geldi. Trabzonspor’un genç futbolcusu Salih Dursun, Erciyessporlu Emre Öztürk ile çıktığı bir hava topunda yerde kaldı. Buraya kadar sıradan bir hava topu mücadelesi gibi düşünülüyordu ama Salih Dursun’un yerde hareketsiz kaldığını gören arkadaşları hemen kulübeye haber verdi. Bordo-Mavili futbolcu, boşluğuna gelen darbe sebebiyle nefes alamıyordu. Trabzonspor doktorları risk almadı ve hemen oyuncuyu ambulansa bindirip hastanenin yolunu tuttu.

Takıma katılacak

Sadece teknik heyetin değil sahadaki futbolcuların da aklı Salih’te kalmıştı ama kısa sürede hastaneden iyi haber geldi. Doktorlar, “Darbeye bağlı olarak nefes alma güçlüğü yaşadı, şimdi oksijen takviyesiyle kendisine geliyor. Korkulacak bir durum yok” mesajını iletti. Salih Dursun’un bugünden itibaren çalışmalara da katılacağı belirtildi.





FOTOĞRAFLAR: SERKAN HACIOĞLU

Haberin Devamı
YORUM YAZ