MENÜ

Serdar Özbayraktar Elazığspor'da

Ara transfer çalışmaları kapmasında çalışmalarını sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 34 yaşındaki golcü Serdar Özbayraktar'ı renklerine kattı. Tecrübeli golcü ile anlaşma sağlayan Bordo-Beyazlılar'ın Şanlıurfaspor'la da bonservis konusunda anlaşmaya vardığı kaydedildi. Elazığ'a gelen serdar'ın bugün resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Serdar Özbayraktar Elazığspor'da

Teknik direktör Ümit Özat'la nikah tazeleyen Elazığspor, ara transfer çalışmalarına da devam ediyor. Daha önce İstanbul Başakşehir'den 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Zeki Korkmaz ile Taner Yalçın'ı renklerine katan Bordo-Beyazlı yönetim, bir süredir peşinde olduğu Serdar Özbayraktar'da da mutlu sona ulaştı. Özat'ın ısrarla istediği oyuncuyla el sıkışan Doğu temsilcisinin, Şanlıurfaspor'la yapılan pazarlıkların sonuç vermesi üzerine 34 yaşındaki dün kente davet ettiği bildirdildi. Dün gece Elazığ Tesisleri'ne geldiği belirtilen Serdar'ın bugün kendisini Bordo-Beyazlı yapacak resmi sözleşmeyi imzalayacağı ileri sürüldü.

Toplu imza töreni

Başkan Selçuk Öztürk ve kurmaylarının bugün Ümit Özat ve yeni transferler için kulüp binasında bir imza töreni gerçekleştirecekleri öğrenildi. Antalyaspor deplasmanında teknik direktör Hami Mandıralı ile yaşadığı gerginlik ve yaptığı açıklamalar sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) 7 maç ceza alan Özat'ın sözleşmesini 1 yıl uzatan yönetimin, cezaya da itiraz edecekleri ifade edildi. Bordo-Beyazlılar, bugün saat 18.30'da zirve mücadelesi veren Osmanlıspor FK ile Elazığ Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

gunisigigazetesi.net

Haberin Devamı
YORUM YAZ