MENÜ

'Lampard için çok zor'

Premier Lig'de yarın oynanacak Chelsea-Manchester City kapışması, Frank Lampard için de farklı anlamlar taşıyor. Maviler'in eski oyuncusu Essien ve eski hocası Hoddle, İngiliz futbolcunun duygu yükle bir maça çıkacağı görüşünde birleşti.

'Lampard için çok zor'

İngiltere Premier Ligi'nde yarın harika bir maç var... 52 puanlı lider Chelsea, sahasında 5 puan gerisindeki Manchester City'yi konuk edecek. Zorlu randevu öncesi herkesin merak ettiği, Manchester City'li Frank Lampard'ın, eski takımı Chelsea'nin sahasında nasıl bir performans göstereceği...

Bununla ilgili olarak Lampard'ı, eski takım arkadaşı Michal Essien ile eski Chelsea hocası Glenn Hoddle'a sorduk. Essien, ''Lampard'ın, Stamford Bridge'de rakip olarak sahaya çıkacağına hala inanmak istemiyorum. City'nin sahasında oynadı ve beraberlik golünü attı. Kendimi asla onun yerine koyamıyorum. Ben Chelsea'ye rakip olmamak için Premier Lig'den gelen teklifleri geri çevirdim ve Milan'a gittim. Lampard için zor olacak. Kendisi aynı ligde, başka bir takımla Chelsea'yi yenmek için sahaya çıkacak. Chelsea taraftarları, tıpkı ilk maçta gol atmasına rağmen alkışladıkları Lampard'a yine saygı göstereceklerdir. Kulübe yaptıkları unutulmaz" dedi.

'İstemiyoruz' demişlerdi

Hoddle da Essien'le aynı fikirde olduğunu belirterek, "Chelsea seyircisi ona sevgiyle kucak açacaktır. Chelsea açık bir şekilde Frank'a seni istemiyoruz dedi. O da New York City kulübüyle anlaştı. Bu anlaşmayı yaparken kiralık olarak City'de oynayacağını bilip bilmediğinden emin değilim. Frank, 'Mukaveleni uzatmıyoruz' denildikten sonra New York kulübüyle anlaştı. Bunu bazı taraftarlara izah etmek biraz zor fakat Frank'ın Chelsea'yi ve seyircinin onu ne kadar sevdiğini herkes biliyor" yorumunu yaptı. Bu arada Lampard'ın babası da, oğlunun gol atması halinde sevinmeyeceğini belirtti.

Edip Adanır/Londra

Haberin Devamı
YORUM YAZ