MENÜ

Kuyt'ın talipleri vazgeçmiyor

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt için transfer iddiaları bitmek bilmedi.

Kuyt'ın talipleri vazgeçmiyor

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Dirk Kuyt için transfer iddiaları bitmek bilmedi. Hollanda basınında geniş yer bulan Kuyt’ın Feyenoord’un listesinde olduğu belirtildi. Feyenoord’da daha önce futbol oynamış ve görev almış isimlerden Kuyt ile ilgili yorumlar alındı.

Hollandalı eski futbol yıldızı Roy Makaay, 34 yaşındaki futbolcuya övgülerde bulunurken, “Premier Lig ayarında bir futbolcuyu herkes kadrosunda ister” ifadelerini kullanırken, teknik direktör Bert Van Marwijk, “Kuyt harika bir profesyonel. Onun yaşı ya da fiziki durumu kimseyi etkilemesin. O harika bir motivasyon ile çalışıyor” dedi. Yine eski yıldızlardan Van Brockhorst, “Genç yetenekler için örnek bir isim” diye konuştu.

Sakatlardan iyi haber

Fenerbahçe, Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürürken Kasımpaşa maçında sakatlanan Kuyt ile Meireles antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştılar. İki futbolcu idmanın ikinci bölümünde ise çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdüler. Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım ise özel program dahilinde çalışmalarına devam etti. Kuyt ve Meireles’te yaşanan olumlu gelişmeler teknik heyeti sevindirirken Emre Belözoğlu’nun yarınki mücadelede forma giyemeyeceği öğrenildi.

Yıldırım geliyor

Başkan Aziz Yıldırım bugün kafile ile Karabük’e gidecek. Yıldırım, şampiyonluk yolundaki kırılma maçlarından biri olan zorlu deplasmanda takımı yalnız bırakmayacak. Saat 14.00’te Samandıra’dan hareket edecek kafile ile yolculuk edecek olan F.Bahçe Başkanı, yine takımla geri dönecek. Trabzonspor maçı öncesi bu kritik maçtan üç puan hedefleyen sarı-lacivertli futbolcular, Antalya Kampı’na bile gelmeyen Yıldırım ile uzun süre sonra buluşacak.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ