MENÜ

Hamdi Yasaman'dan transfer açıklaması

Galatasaray'da 2. Başkan Hamdi Yasaman, transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hamdi Yasaman'dan transfer açıklaması

Galatasaray ikinci başkanı Hamdi Yasaman,''Transfer yapmayacağız, bu kadro şampiyon olmaya yeter'' dedi ve ekledi: ''Şu anda tek düşüncemiz projeleri tamamlamak ve şampiyonluğa ulaşmak. Başkan Yarsuvat Mayıs'taki seçimde aday olmayacağını defalarca söyledi ama genel kurul isterse ihtiyaç duyarsa düşünceler değişebilir, buda bir olasılıktır.''

'Şartlar değişirse fikirler de değişir'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Yasaman,''Duygun Yarsuvat Mayıs'tan sonra devam etmiyeceğini söyledi, ama Mayıs'ta fikrini değiştirirse bilemem, şu ana öyle bir hava yok, ama ısrarlar olursa devam edebilir. Devam etmeyeceğini çok tekrarladı,ama Türkiye'de şartlar ve fikirler çabuk değişebiliyor'' dedi.

'Yenilmek aklımızdan geçmiyor'

Yasaman, Bursaspor maçı hakkında yorumda bulundu.''İyi bir maç olacak, biz de formdayız. Bursaspor da. Bizim kadro derinliğimiz var. Selçuk'la Burak'ın olmaması eksiklik, ama diğer oyuncularımız yerlerini dolduracak. Tek hedefimiz üç puanı almak. Başka sonuç düşünemiyoruz beraberlik ve yenilgi aklımızdan geçmiyor. Mutlaka zor maç olacak Burak'la Selçuk'da olsaydı daha kuvvetli olurduk, sakatlık her takımda olabilir.'' dedi.

'Prandelli ile konuşup anlaşabilirdik'

Prandelli olayına da değinen Yasaman,''Biz avukata gitmeden direkt konuşmak istedik, konuşup anlaşabilirdik, ama avukatı kendi menfaatlerini de düşünüyor. Prandelli avukatımla konuşun dedi. Bizimle oturup, uzlaşmaya yanaşmadı.

CAS'a gidecekler, dava açacaklar, biz de cevap vereceğiz. Bizim haklı sebeplerimiz var. Sebeplerimiz kabul edilirse bedel ödemeyeceğiz ancak haksız bulunursa, 1.5 yıllık ödemesini alır. Haklı olduğumuza inanıyorum, kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Sözleşmeyi feshederken haklı gerekçelerimiz vardı. Bu nedenle CAS'tan lehimize karar çıkma olasılığı çok yüksek'' dedi.

'Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesi kesin'


Hamzaoğlu'nun sözleşmesi ile ilgili konuşan Yasaman,'' Biz Hamza hocayla anlaşmayı yaptık sözleşme kesin. Sözleşmenin Mayıs'a kadar olması da yeni yönetimin önünü açmak, isteyen devam eder istemeyen etmez. Bu çok doğru bir düşünce bundan dönmemiz için bir sebep yok, Mayıs'a kadar devam edecek. Yeni dönemde de biz devam ediyorsak kararımızı tekrar vereceğiz iki sezonluk yeni şartlarla yapacağız.'' dedi.

'Transfere ihtiyacımız yok!'


Transfer iddialarına da değinen Yasaman,'' Transfer olacağını zannetmiyorum, bu kadro şampiyon olmak için yeterli. Bu konuda şüphemiz yok'' dedi

Haberin Devamı
YORUM YAZ