MENÜ

Gözler İsmail Kartal ve Tolunay Kafkas'ta

Kadıköy'deki ilk maçın ardından sert biçimde tartışan İsmail Kartal ile Tolunay Kafkas, yarın Karabük'te oynanacak Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçında bir kez daha karşı karşıya gelecek. Şimdi soru şu: Kartal ile Kafkas el sıkışacak mı, yoksa dargınlık sürecek mi?

Gözler İsmail Kartal ve Tolunay Kafkas'ta

Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Kardemir Karabükspor-Fenerbahçe maçı öncesi gözler iki takımın teknik direktörleri Tolunay Kafkas ile İsmail Kartal'a çevrildi.

Akşam'ın haberine göre Kadıköy'de sezonun ilk yarısında oynanan maçta cezalı olduğu için karşılaşmayı tribünden takip eden Kafkas'ın soyunma odası koridorunda elini havada bırakması üzerine Kartal, "Sana insanlık yaptım, ayıp" tepkisini vermişti.

Hafta içi yönetimin ısrarıyla istifa kararını geri çeken Tolunay Kafkas ise el sıkmama olayının temellerinin Gaziantepspor'u çalıştırdığı 2010-11 sezonuna dayandığını açıklamıştı.

Kadıköy'de o sezon 90+6'da Santos'un attığı golle mağlup oldukları maçın devre arasında Fenerbahçe yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal'ın soyunma odasına giderken kendilerine, "Kim için oynuyorsunuz?" bağırdığını hatırlatan Tolunay Kafkas, el sıkma polemiği için şu yorumu yapmıştı:

"Şimdi kalkıp o lafları söylediğin ve özür de dilemediğin kişiye elini uzatıyorsun. Zaten bana doğru yaklaştığında, 'Bana gelme İsmail' diyerek kulağına eğildim. Bana öyle diyen birine elimi uzatır mıyım? Uzatmadım, uzatmam da... Ayıbı yapan o, kalkmış elimi uzatmadığım için 'Bana yaptığın ayıp' diyor. Kötü."

Haberin Devamı
YORUM YAZ