MENÜ

Ginola adaylıktan çekilmiyor

FIFA başkanlığı için aday olacağını açıklayan eski futbolcu David Ginola, kampanya için topladığı bağışları geri iade edeceğini açıkladı. Fransız futbol adamı, adaylığının ise süreceğini bildirdi.

Ginola adaylıktan çekilmiyor

FIFA başkanlığına aday olan ve futbolseverleri başarıya ulaşabilmesi için bağış yapmaya çağıran eski Fransız futbolcu David Ginola, yalnızca bir bahis firmasından 250 bin sterlinlik destek görmüştü.

1998 yılından beri başkanlık koltuğunda oturan Sepp Blatter'i yenebilmek için 2 milyon Sterlin'e ihtiyacı olduğunu dile getiren Ginola, bu çağrısına geri dönüş bulamadı.

Hâl böyle olunca Ginola, bağış paralarını sahiplerine iade edeceğini açıkladı. Bunun üzerine çıkan ''adaylıktan çekiliyor mu?'' iddialarını Ginola kesin bir dille yalanladı.

Konu ile ilgili konuşan Franasız futbol adamı, ''Herkesi FIFA'daki değişim için davet ediyorum. Sesinizi yükseltin. Taleplerinizin duyulması için hep birlikte konuşun'' ifadelerini kullandı.

FIFA başkanlığı için Ginola dışında, en güçlü aday olarak gösterilen Sepp Blatter, Jerome Champagne, Hollanda Futbol Federasyonu Başkanı Michael Van Praag, Ürdün Prensi Ali Bin El Hüseyin ve eski Portekizli futbolcu Luis Figo da aday olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ