MENÜ

Fenerbahçe'den Cassano sürprizi

Fenerbahçe forvet oyuncuların istediği verimi alamadığı için yeni forvet arayışlarına geçti.

Fenerbahçe'den Cassano sürprizi

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor transferlerle güçlenirken yerinde sayan Fenerbahçe müthiş bir ismi kadrosuna katıyor.

Tam 7 yıl önce Daum'un, ondan sonra göreve gelen Zico'nun istediği İtalyan golcü Antonio Cassano yeniden takibe alındı. Parma'dan alacaklarını bırakarak ayrılan, bonservisini eline alan 32 yaşındaki İtalyan yıldız, 25 yaşında Real Madrid formasını giyerken reddettiği Fenerbahçe'ye şimdi sıcak bakıyor. İnter, Milan, Roma forması da giyen Cassano'nun yıllık maliyetinin 3.5 milyon euro'yu geçmeyeceği belirtiliyor.

Kadlec kiralanacak

Şu anda 8 yabancısı olan Fenerbahçe'nin Cassano'ya yer açmak için Kadlec'i gönderebileceği öğrenildi. Egemen'in sakatlığının geçmesi, Alves'in form tutması, Bekir'in de hep hazır olması nedeniyle Çek futbolcunun kontenjanı boşaltmak için kiraya verileceği belirtildi. Ara transferin pazartesi günü bitmesi nedeniyle elini çabuk tutmak zorunda olan Fenerbahçe'nin Emenike'yi satarak veya kiraya vererek kontenjanı açması pek mümkün görünmüyor.

20 maçta 5 gol attı

Forvet dışında, forvet arkasında da görev alan Antonio Cassano, İtalyan futbolunun son dönemdeki en önemli golcüleri arasında gösteriliyor. Parma'da yarım sezonda 20 maçta oynayan yıldız, 5 gol atıp, 2 asist yaptı. İtalya Milli Takımı'nda 2003 yılından bu yana 39 kez görev alan ve 10 kez fileleri havalandıran Cassano'nun üstün tecrübesi ve yetenekleriyle hala çok iş yapabileceği belirtiliyor.

Kaynak: Skorer

Haberin Devamı
YORUM YAZ