MENÜ

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe yorumu

Trabzonspor'un hocası Ersun Yanal, Kayseri Erciyes galibiyeti sonrası açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe yorumu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahalarında ağırladıkları SAİ Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yendikleri mücadelenin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu
'nda yayıncı kuruluşun sorularını cevaplayan Bordo-Mavililer'in hocası 53 yaşındaki Ersun Yanal, "Bu süreçte 3 puan elde etmek önemliydi. Eleştirilecek çok yönümüz olabilir. Maçın ilk devresinde pozitif bir futbol ortaya koyduk, fakat ikinci yarıda aynı oyunu sergileyemedik. Zaman zaman oyundan kopan futbolcularımız oldu. Önümüzdeki birkaç müsabakada daha bu sıkıntıyı yaşayacağız. Bu süreci kazanarak geçmemiz gerekiyor. Sonra kadromuz genişleyince daha rahat olacağız" şeklinde konuştu.

'Futbolun güzel tarafları ortaya çıkmalı'

Süper Lig'de gelecek hafta sonu Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları dev kapışmaya da değinen Fırtına'nın teknik patronu Yanal, "Türkiye Ligi'nin en güzel, en renkli karşılaşmalarından biri oynanacak. Futbolun güzel tarafları ortaya çıkmalı. İki taraf da galip gelmek için sahada olacak. Umarım kazanan takım biz oluruz" ifadelerini kullandı.
Trabzonspor 2-1 Kayseri Erciyesspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ