MENÜ

Dersimiz Bursa

Türkiye Kupası'nda Eskişehir'e boyun eğen Galatasaray'da, gözler pazar günü Bursaspor'la oynanacak lig maçına çevrildi. Kritik mücadeleye sakat oyuncular Semih ve Burak'ın yanı sıra cezalı Selçuk'tan yoksun çıkacak Aslan'da, teknik patron Hamzaoğlu zafer formülünü arıyor.

Dersimiz Bursa

Üst üste iki maçta Diyarbakır Belediye ve Eskişehirspor’a yenilmesine rağmen Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’ndan çıkmayı garantileyen Galatasaray’da, gözler Süper Lig’e çevrildi. Sarı-Kırmızılı ekip, pazar günü ligin flaş takımı Bursaspor’u TT Arena’da konuk edecek. Bu zorlu mücadele öncesi Galatasaray’da kritik eksikler var. Bunlardan biri, sarı kart cezalısı Selçuk İnan. Ayrıca Burak Yılmaz ile Semih Kaya’nın sakatlıkları devam ediyor. Tablo bu olunca, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, zafer formülünü aramaya başladı. Öncelikle savunma urgusunu belirleyen Hamza hoca, Sabri, Koray, Hakan Balta ve Telles dörtlüsüne şans tanımayı düşünüyor. Selçuk’un yokluğunda Melo’nun yanında kimin oynayacağı ise belirsiz. Muhtemelen bu görev, kupa sınavında forma giymeyen Yekta’ya verilecek.

Fernandao&Volkan uyarısı

Burak’ın yokluğunda Umut şans bulacak. Onun arkasındaki üçlüde de belirsizlik var. Şimdilik sadece Sneijder’in yeri garanti. Kanatlarda görev alacak isimlerin de Bruma ile Emre Çolak olacağı tahmin ediliyor. Bu iki futbolcu, Eskişehir maçının ikinci yarısında oyuna dahil olmuşlardı. Hamzaoğlu ayrıca Fernandao ve Volkan Şen gibi formda isimler konusunda oyuncularını sık sık uyararak, dikkatli olmalarını istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ