MENÜ

Çotanaklar 7 Mart'ta İstanbul'da

Sezon sonunda Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen Giresunspor Yönetimi, kulüp bütçesine katkı sağlamak adına İstanbul'da dayanışma gecesi düzenleyecek. Başkan vekili Nahid Yamak, "7 Marat Cumartesi Kartal Titanic Hotel'de buluşalım" mesajı yolladı.

Çotanaklar 7 Mart'ta İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig’e çıkma yolunda ilerleyişini sürdüren PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kulüp bütçesine katkı sağlamak amaçlı dayanışma gecesi düzenleyecek. Bir otelde düzenlenen basın toplantısı ile organizasyonunun detaylarını aktaran Giresunspor Başkan Vekili Nahid Yamak, "07 Mart 2015 tarihinde Giresunspor yararına Kartal Titanic Hotel’de düzenleyeceğimiz dayanışma gecesinde bizlere destek verecek hemşehrilerimizi aramızda görmekten onur duyarız. Gece biletleri çift kişilik olup 1000 TL’den satışa sunulmuştur. Giresunluları, İstanbul’daki sivil toplum örgütlerini, taraftar gruplarını ve iş adamlarını desteğe davet ediyoruz" dedi. Bu arada Giresun’da yapılacak yeni stadyum ile ilgili taraftara müjdeyi veren Yamak, "Bunlar devletin verdiği kararlar. Bizler sadece takip ediyoruz. Aldığımız bilgiye göre 20 bin kişilik stadın proje ihalesi yapılmış. 15 günlük bir askı süresi oluyormuş. Stat ile ilgili o aşamadayız" diye konuştu.

Turan: İstanbul'da 1 milyonuz

Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan ise amaçlarının Giresunspor’un daha da yukarı çıkması ve hak ettiği yere gelmesi olduğunu vurgulayarak, "Süper Lig'e çıkması ile ilgili katkı amaçlı 07 Mart tarihinde İstanbul’da organizasyonumuz olacak. İstanbul’da da 1 milyona yakın hemşehrimiz var. Giresunspor Süper Lig'e çıktığında 3 büyüklerin dışında İstanbul’daki en büyük taraftar kitlesine sahip bir kulüp olacaktır" dedi.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ