MENÜ

Çılgın teklif 2

Bursaspor cephesinden Ozan Tufan ve Şener'in transferi konusunda ilk resmi açıklama geldi. Başkan Recep Bölükbaşı, “İbrahim Hacıosmanoğlu, ikisini çok istedi. 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu önerdiler ama satmıyorum” dedi.

Çılgın teklif 2

Transferin bitmesine 4 gün kala, Trabzonspor ile Fenerbahçe’nin uzun zamandır transfer etmek istediği Ozan Tufan için Bursaspor cephesinden çarpıcı bir iddia geldi. Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Recep Bölükbaşı, “Merhum başkanımız İbrahim Yazıcı, ‘değerini bulursam ceketimi satarım’ demişti. Gelecek teklif camiamızı mutlu ederse oyuncu satarız. Bursaspor, fakir ama gururludur. Paramız yok ama hakettiklerinin üstünde vermeye çalışıyoruz. Borcumuz 88 milyon lira. 4-5 futbolcumuza çok yüksek bedellerle transfer teklifleri var. Yerlileri ve Bakambu’yu satarsak, kulüp olarak kâra bile geçeriz. Bursaspor’daki futbolcuların değeri sonsuz. Hiçbirini satmıyorum. Ozan Tufan için ‘yeni yabancı yasasından sonra değeri düşer’ dendi. Ama düşmediği ortada. İstanbul’dan hiçbir kulüple görüşmedim.

Satmamız lazım ama...

İbrahim Hacıosmanoğlu çok yakın dostum. Onunla görüştüm. Çok istedi. Aslında satmamız lazım ama satmayacağız. Satılık futbolcu yok, kesinlikle satmayacağım. Kötü durumda olursak, hep birlikte göğüs gereriz” sözlerini sarfetti. Başkan, konuşmasının sonunda “Ozan ile Şener’e 8.5 milyon Euro ve 3 futbolcu verdiler” dedikten sonra, üyelere dönerek, “Satalım mı” diye sordu. Salonda, “Satmayalım” sesleri yükseldi. Bölükbaşı, böylece ilk kez Trabzon cephesinden kendilerine gelen teklifi resmen açıklamış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ