MENÜ

Bu Eskişehirspor can yakar!

Galatasaray'ı yenerek moral bulan Eskişehirspor'da en sevindirici gelişme ise takımla taraftar arasındaki buzların erimesiydi. Taraftarlar, sezon sonuna dek tam destek sözü verdi. Skibbe'nin iki maçta oynattığı futbol camiayı şimdiden ümitlendirdi.

Bu Eskişehirspor can yakar!

Eskişehirspor, hayata döndü. Kırmızı-Siyahlılar, Akhisar’la berabere kalmasına rağmen beğeni kazanmıştı. Galatasaray karşısında elde edilen zaferle moraller deyim yerindeyse tavan yaptı. Asıl sevindiren gelişme ise taraftarın uzun aradan sonra ortaya çıkardığı müthiş atmosferdi. Dolu tribünler önünde kazanan Eskişehir’de takım-taraftar arasındaki buzlar eridi. Son haftalarda hem takıma hem de yönetime
tepkiler vardı. Ancak taraftar gruplarının sezon sonuna kadar ‘koşulsuz destek’ kararını yönetime ilettikleri öğrenildi.

Yeni sistem yaradı

Skibbe’nin etkisi de kendisini çabuk gösterdi. Orta alana defansif özellikli Toko’yu alan deneyimli hoca, Lawal’ı sola çekti. Sağ bek Kamil Ahmet’i ise önde denedi. Savunma gücü yüksek bir ekip olacaklarının sinyalini verdi. Ömer, Akaminko, Sissoko gibi isimlerin de takıma dönecekleri düşünüldüğünde Eskişehir’in kendisini toparlaması pek de uzak gözükmüyor.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ