MENÜ

Akhisar Belediyespor 2-2 Balıkesirspor

Roberto Carlos yönetimindeki ilk maçından 2-2'lik beraberlikle ayrılan Akhisar, dün de aynı kaderi yaşadı. Balıkesir önünde ilk yarıyı 2-0 üstün kapatan Akigo, son dakika golüyle 2 puandan oldu.

Akhisar Belediyespor 2-2 Balıkesirspor

İki devreli bir maç izledim. Evet tüm müsabakalar iki devreli ama bu geceki harbi 2 devreli! İlk yarı Akhisarspor oynadı ve attı. İkinci 45 dakikada da Balıkesirspor, Kemal hocanın Brezilyalı Carlos’a adeta hücum dersi verdiği futbol aklıyla adeta ışıl ışıl parladı. Akhisar Belediyespor çok arzulu ve gole dönük iştahla start alınca 8. dakikada ‘No made in China %100 Europa’ Pekin’in asisti, Bilal Kısa’nın şık vuruşuyla 1-0 öne geçti. Pekin’in oldukça yararlı olduğunu da söylemeliyim. Oyunun 40. dakikasında da bu kez Güray kalabalık olduğunu zanneden ama darmadağın gözüken savunma arasında çok şık vurdu ve Akhisar Belediye’nin 2-0 öne geçmesini sağladı. Bu dönemde evsahibi çok şut attı, futbolu göze hoş geldi ve soyunma odasına 2-0 önde girmeyi de başardı.

Balkes beraberliği haketti


İkinci 45 dakikada bambaşka bir Akhisar ve Balıkesir izledim. İlk yarının şut atan, gol kovalayan ekibi kimlik değiştirmiş adeta ruhunu soyunma odasında hapsetmişti. ‘Ben buradan puan almadan dönmem’ mesajını net olarak deklare eden Balıkesir, beraberliği harbiden hak etti. 61.dakikada Muğdat etkinliğinde Douglao kendi ağlarını havalandırdı: 2-1. 90’da adeta AKhisar kalecisi Oğuz’un asisti, Kulusic’in golüyle maç 2-2 bitti.

Oğuz Dizer

FOTOĞRAF: GÖKAY AKIN

MAÇ İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ