MENÜ

Trabzonspor'da bir imza, bir ayrılık

Trabzonspor Medical Park, İspanya'nın Andorra Kulübü'nden Ivanov ile anlaştı. Bordo-Mavililer'de Gani Lawal'la ise yollar ayrıldı.

Trabzonspor'da bir imza, bir ayrılık

Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park, İspanya’nın Andorra Kulübü’nden Bulgar oyuncu Kaloyan Ivanov ile anlaştı.

'Hiçbir transfer yasağımız kalmadı'

Kulüp Başkanı Abiş Hopikoğlu, yaptığı açıklamada, 2.04 boyundaki forvet oyuncusunun bordo-mavili takıma önemli katkı sağlayacağını belirterek, "Trabzonspor Medical Park, büyük bir camiadır. FIBA ve Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde hiçbir transfer yasağımız kalmamıştır. Ivanov transferi de bunun göstergesidir. Bundan sonra da hocamızın vereceği raporlarla büyük hedefler doğrultusunda transferler yapabiliriz" dedi.

Hopikoğlu, ABD’li oyuncuları Gani Lawal ile teknik heyetin raporu doğrultusunda yollarını ayırdıklarını da ifade ederek, "Kendisi bize birkaç defa mutsuz olduğunu söylemişti. Kulübümüze hiçbir ekstra yük getirmeden sözleşmesini feshettik. Tüm alacaklarından da vazgeçti. Lawal’a bundan sonraki basketbol hayatında başarılar diliyoruz" diye konuştu. Ivanov, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bordo-mavili takım ile ilk antrenmanına çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ