MENÜ

Tolgay yoksa Ozan Tufan var

Trabzonspor, Tolgay Arslan konusunda yaşadığı prestij kaybını, Ozan Tufan'ı transfer ederek kapamak istiyor.

Tolgay yoksa Ozan Tufan var

Tolgay Arslan’ı Beşiktaş’a kaptıran Trabzonspor, son dönemde yaşadığı prestij kaybını unutturacak transferleri yapmak için son bir hamle içine girdi.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın talepleri doğrultusunda sürdürdüğü transferde son olarak Bursaspor’dan Ozan Tufan ve Şener’i, Eskişehirspor’dan da Aytaç Kara’yı isteyen bordo-mavililer, bu 3 oyuncudan en az ikisini ara transferde renklerine katmayı amaçlıyor.

Eskişehirspor’la Aytaç Kara’nın transferi konusunda tüm pürüzleri halledip, teknik direktör Skibbe’nin vereceği son kararı bekleyen Karadeniz ekibi, genç futbolcuyla da anlaştı. Trabzonspor’un maliyeti düşürmek için Soner Aydoğdu’yu kırmızı-siyahlı ekibe verebileceği bildirildi. Torku Konyaspor’la prensip anlaşmasına vardığı ileri sürülen futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor.

Para artabilir

Bursaspor’a Ozan ve Şener karşılığında 8 milyon euro ve futbolcu teklif eden Trabzonspor’un yanıt beklediği, gerekirse bu önerinin 9 milyon euroya kadar çıkarılabileceği öğrenildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, özellikle Ozan Tufan’ın alınması için bütün imkanları zorlayacağı da ifade edildi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ