MENÜ

"Tolgay, Beşiktaşlı olduğu için karakterli"

Gurbetçi futbolcunun transferinde başrolü oynayan Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Ersun Yanal'ın, 'karakter' eleştirisine tepki gösterdi.

"Tolgay, Beşiktaşlı olduğu için karakterli"

Tolgay Arslan transferinde başrolü oynayan Beşiktaş’ın Dış İlişkiler ve İzleme Komitesinden Sorumlu Yöneticisi Erdal Torunoğulları, gurbetçi futbolcuyla ilgili polemiklere artık son verilmesini istedi.

Siyah-beyazlı yönetici, son olarak Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Tolgay’ı hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. Torunoğulları, “Tolgay karaktersiz olsa, bize söz vermiş olmasına rağmen Trabzonspor’un verdiği iki katı parayı kabul ederdi” dedi.

‘Sözleri hoş değil’

Hamburg dönüşünde Atatürk Havalimanı’nda kendisine uzatılan mikrofonlara camiaların arasını açacak demeçler vermediğine dikkat çeken Erdal Torunoğulları, “Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir camiayı temsil ediyor. Doğal olarak benim ona cevap vermem doğru olmaz. Bu mesele başkanlar düzeyinde olduğu için konuşmadım. Ama Ersun Yanal’ın sözleri hiç hoş değil” ifadelerini kullandı.

Yanal’ın, Başkan Hacıosmanoğlu ile birlikte transfer için Almanya’ya gitmesini değerlendiren Torunoğulları, “Birincisi, Beşiktaş karaktersiz futbolcu almaz. İkincisi de bir teknik adamın takımını iki gün yalnız bırakıp transfer görüşmelerine katılması ne kadar doğru olabilir? Herkese soruyorum bu soruyu. Artık bu Tolgay Arslan polemiği bir an önce kapansın. Olan olmuş. Kendisi bundan sonra Beşiktaş’ın futbolcusudur. Çocuğun yakasından düşsünler. Çünkü bu tür polemiklerden camialar zarar görüyor” yorumunu yaptı.

Ersun Yanal ne demişti?

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile oynadıkları maçtan sonra Tolgay Arslan’ı eleştirirken şu ifadeleri kullanmıştı: “Görüşme yapılmış, el sıkışılmış ve sözler verilmişse o iş bitmiştir. Ama maalesef etik olmayan bir sonuç tabii ki. Umarım orada başarılı olur. Ama yeteneklerimiz bizi bir noktaya kadar getiriyor. Umarım oyuncunun da yetenekleri onu bir noktaya kadar getirmiştir. Karakteri de onu bundan sonra daha iyi yerlere götürür. Benim umudum yok açıkçası.”

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ