MENÜ

TFF Ülker Elit Futbol Köyü, Samandıra'da

TFF-Ülker Elit Futbol Köyleri'nin genç yetenekleri, Fenerbahçe Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

TFF Ülker Elit Futbol Köyü, Samandıra'da

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde başlayan TFF-Ülker Elit Futbol Köyleri’nin genç yetenekleri, Fenerbahçe Futbol Takımı’nı ziyaret etti. Samandıra tesislerindeki antrenmanına katılan Elit Futbol Köyü kız takımı, idolleri olan futbolcularla tanıştılar. Teknik heyet ve futbolculara hediyeler veren öğrenciler, takımla hatıra fotoğrafı çektirdi.

2014 yılı yaz dönemi Futbol Köyleri’nden antrenörleri tarafından seçilen 102 yetenekli çocuğun katıldığı Elit Futbol Köyleri 46’sı kız, 56’sı erkek olmak üzere 2 etap halinde 26 Ocak-8 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen 12-13 yaş grubundaki yetenekli çocuklar, 1 hafta boyunca futbolun yanı sıra hayatlarında yeni açılımlar sağlayacak farklı eğitimler alıyor.

Uzmanlar tarafından düzenlenen eğitim programında minik sporcular; bizzat milli takım antrenörleri ile buluşup futbol yeteneklerini geliştirecek; futbolun özünde yer alan kardeşlik, centilmenlik ve dayanışma ruhunu keşfedecek. Futbol Köyleri projesiyle bugüne kadar 4.500 çocuğa spor yapma, yeteneklerini geliştirme imkânı sağlandı. Sekiz yılda toplam 36 erkek ve 44 kız oyuncu Futbol Köyleri’nden genç milli takımlara seçildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ