MENÜ

İsmail Kartal'ın keyfi yerinde

Defansta problem yaşamadıklarının altını çizen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Sow'un gelmesiyle forvet hattında alternatifimiz çoğalacak. İşlerin yolunda gittiği takıma hazır bir oyuncu daha katılacak” dedi.

İsmail Kartal'ın keyfi yerinde

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal “Farkında mısınız, bu takım 6 maçta, 1 gol yedi” diye konuştu.

Kötü eleştiriler aldıkları zamanda dahi iyi yolda olduklarını bildiğini söyleyen İsmail Kartal, şöyle devam etti: “Biz 1-0 yendiğimiz maçta bile rakibe pozisyon vermediğimiz için benim nezdimde iyi oynuyorduk. En azından maçta rakibimize pozisyon vermiyorduk.

Farkında mısınız bu takım 6 lig maçında kalesinde sadece 1 gol gördü... Soruyorum size 10 pozisyon bulup, 5 pozisyon verip kazanmak mı; yoksa pozisyon vermeden güvenli bir şekilde kazanmak mı daha iyi?”

‘DÖNÜŞÜ ONUN İÇİN KÖTÜ AMA BİZİM İÇİN İYİ’

Sow’un dönüşü onun için kötü, bizim için iyi haber. En azından takıma hazır şekilde bir oyuncu daha katılacak. Forvet hattında bir alternatifimiz daha olacak. Çok da ayrı kalmadı takımdan o da bizim açımızdan iyi oldu.

Son 3 lig maçında rakip hocaların açıklamalarına bir bakın. Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze ‘Çok şaşırdım’ dedi. Mersin’in hocası Rıza Çalımbay, “Fenerbahçe’nin oyununa şaşırdım” diye konuştu. Başakşehir maçının ardından Abdullah Hoca da “Rakibi böyle beklemiyorduk inanamadım” dedi.

Acaba bu teknik adamlar, bizim maçımızdan sonra neden bunları söylediler?”

‘OYUNU DAR ALANDA OYNAMAYA ÇALIŞIYORUZ’

“Biz oyunu çok kompakt ve dar bir alanda oynamaya çalışıyoruz. Alanın genişlemesine izin vermiyoruz. Ve bu alanda baskıyı kademeli şekilde yapıp rakibe şans vermiyoruz. Kazandığımız toplarla da kendimize geniş alanlar yaratıyoruz. F.Bahçe göz önünde ama biz oyun içinde rakibi şaşırtmak için bir şeyler yapıyoruz. Orada bir sihir var, o da bize kalsın. O bizim sırrımız.”

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ