MENÜ

Galatasaray'da oyuncular Es-Es karşısında ne yaptı?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 yenildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, maça yedek futbolcularla başladı.

Galatasaray'da oyuncular Es-Es karşısında ne yaptı?

Bu kez Koray kaçırdı

Galatasaray
ile Diyarbakır arasında oynanan kupa maçında oyuna sonradan giren Emre Can, ceza sahası içinde rakibine kafa vurdurunca ikinci gol gelmişti. Bu kez savunmanın göbeğinde Koray Günter ve Hakan Balta vardı.
Tıpkı Çaykur Rizespor sınavında olduğu gibi, bu ikili fena değildi. Ancak Eskişehir’in golünde, Emre Can’ın yaşadığının bir benzeri Koray Günter’in başına geldi. Ceza sahası içinde Andaç’ı kaçıran Koray, kafa vuruşuna engel olamayınca, kaleci Eray’ın da boşa çıkmasıyla birlikte topu ağlara gönderdi. Bu pozisyon dışında Koray ile Hakan’ın uyumu, Hamza Hamzaoğlu tarafından olumlu not aldı.

Dzemaili geri döndü

Galatasaray’ın İsviçreli futbolcusu Blerim Dzemaili, sakatlığını atlattı ve aylar sonra forma şansı buldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun ilk 11’de şans tanıdığı tecrübeli futbolcu, forvet arkasında görev yaparken, oldukça etkisiz bir performans ortaya koydu. Dzemaili’nin bu performansıyla ligde forma giymesi zor görünüyor, ancak Hamza hoca onu bir süre daha takip etmek istiyor. Bu nedenle kupadaki son Balçova sınavında da Dzemaili’ye ilk 11’de şans tanınması bekleniyor.

Sinan Gümüş
sınıfı geçemedi

Sarı-Kırmızılı ekibin genç yeteneği Sinan Gümüş’ün performansı merakla bekleniyordu. Eskişehir karşısında sol açıkta görev yapan, daha sonra sağ kanada geçen 21 yaşındaki futbolcu, zaman zaman etkili driplingler yapsa da, bunları bir sonuca ulaştırmayı başaramadı. Hamza hoca Sinan’ı mücadelenin son çeyreğinde kenara çekti. Başarılı çalıştırıcının, öğrencisiyle bugün özel bir görüşme yaparak, kendisine hatalarını aktaracağı ve desteğini kesinlikle esirgemeyeceği bildirildi.

Bir Eray klasiği!


Sinan Bolat’ı Eskişehir’e götürmeyen Hamza Hamzaoğlu, Eray İşcan’ın performansını görmek istedi. Ancak genç file bekçisinin yeteneklerinde herhangi bir gelişme olmadığı görüldü. Eskişehir’in attığı golde hatası olan Eray, ikinci yarıda ceza sahası içinde üstüne gelen bir şutu kurtararak durumu telafi etse de, göze giremedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ