MENÜ

Fenerbahçe'de kadro sil baştan!

Kasımpaşa'yı 3-0'la geçen Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor. Meireles yok, Kuyt'ın durumu belirsiz, Sow yorgun...

Fenerbahçe'de kadro sil baştan!

Fenerbahçe'de geçen sezon Şubat ayını kabusa çeviren sakatlıklar yine baş gösterdi. Kasımpaşa maçında attığı 2 golle yıldızlaşan ancak maçın ardından yapılan kontrollerine arka adalesinde yırtık tespit edilen Dirk Kuyt'ın ağrılarının hala devam ettiği belirtildi. Hollandalı yıldızın Karabükspor maçında oynayıp oynamayacağı, kara yoluyla yapılacak Karabük yolculuğu öncesinde yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

2. ŞOK MEIRELES!

Son haftaların hatta geçen sezonun ikinci yarısından bu yana takımın vazgeçilmezi olan Raul Meireles de Karabükspor maçında sahada olamayacak. Portekizli oyuncu da Kasımpaşa maçında sakatlanarak oyunu terk etmiş ve yerini Hasan Ali Kaldırım'a bırakmıştı.

SOW YORGUN...

Fenerbahçeliler'in Karabükspor maçı için en güvendiği isimlerden biri olan Moussa Sow ise milli takımının elenmesinin ardından Türkiye'ye yarın dönecek ve takıma katılacak. Ancak Sow'un uzun uçak yolculuğu yapması ve Afrika Kupası yorgunluğu üstüste biniyor. Sow'u bu maçta dinlendirmeyi amaçlayan İsmail kartal, Senegalli'yi mecburen ilk 11'de kullanacak.

KARA ŞUBAT MI?

Hatırlanacağı üzere geçen sezon ilk yarısını açık ara lider tamamlayan ancak ikinci yarı başlar başlamaz sakatlıklarla boğuşan Fenerbahçe'de Emenike ve Sow bir süre takımdan ayrı kalmış Fenerbahçe üstüste oynadığı Sivas, Eskişehir ve Elazığ deplasmanlarından galibiyet çıkararamış hatta sadece 1 puan (Elazığ maçı) elde etmişti. Galatasaray'ın bir ara puan farkını 4'e kadar indirmesi taraftarlar arasında "Kara Şubat" benzetmesinin yapılmasına neden olmuştu.

Fenerbahçe'nin muhtemel Karabükspor 11'i:

Volkan Demirel-Gökhan Gönül-Bruno Alves-Egemen Korkmaz-Caner Erkin-Mehmet Topal-Selçuk Şahin-Diego-Alper Potuk-Dirk Kuyt (Moussa Sow)-Emmanuel Emenike


Yusuf Dursun




İki oyuncu bugünkü antrenmanda kendilerini denediler...




Haberin Devamı
YORUM YAZ