MENÜ

Buruk: 1 golcü 1 de kanat alacağız

Ara transferde Ferhat Ayaz ve Joao renklerine katan Gaziantepspor'da teknik direktör Okan Buruk, takviyelerin devam edeceğini söyledi. Genç teknik adam, taraftara 1 golcü ve 1 de kanat oyuncusu alacaklarının müjdesini verdi.

Buruk: 1 golcü 1 de kanat alacağız

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki son maçında Madicana Sivasspor'la karşılaşan Gaziantepspor, ligde de bu hafta Yiğidolar'ı ağırlayacağı maça hazırlanıyor. İdman öncesi hem transfer hem de takımın son durumu hakkında bilgi veren teknik direktör Okan Buruk, taraftara takviye müjdesi verdi. İsveç ekibi Degerfors'tan sol kanat oyuncusu Ferhat Ayaz ve Club Deportivo Maldonado’dan transfer edilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Joao Vitor Lima Gomes'i renklerine kattıklarını hatırlatan genç teknik adam, 1 golcü ve 1 kanat oyuncusuyla birlikte transferi noklayacaklarını söyledi. Bu isimlerin birkaç gün içinde netleşeceğini dile getiren Buruk şunları söyledi: "Onlar da birkaç gün içerisinde netleşecek. İki ismi de kadromuza katınca transfer defterini kapatacağız. Zaten oturmuş, mümkün olanın en fazlasını vermeye çalışan ve çok da iyi niyetli bir takımımız var. Gelecek oyuncularla da gücümüzü arttıracağımızı düşünüyoruz. Bunun için onların da buraya adaptasyon süreci çok önemli. Hiç bir zaman oyuncu almak için oyuncu almadık yine öyle devam edeceğiz. Bize en faydalı olacak isimleri kadromuza katacağız."

'Lig maçları önceliğimiz'

Kupada Sivas karşısında yenilgi aldıkları için üzgün olduklarını, ancak her zaman ligi ön planda tuttuklarını belirten Güneydoğu ekibinin teknik patronu, son haftalarda ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi. Bir an önce puan durdumundaki alt altsıralardan bağlarını koparmaları gerektiğini vurgulayan Buruk, "Bu hedef doğrultusunda cumartesi günü yapılacak maç çok önemli. Kazandığımız takdirde çok daha farklı konuma geleceğiz. Belki farklı hedefleri konuşmaya başlayacağız. Artık lige odaklanıp kısa vadede Sivas maçını düşüneceğiz" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ