MENÜ

Balıkesir'de 4. imza da tamam

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Balıkesirspor, ara transfer döneminde 4'üncü imzayı Hırvat stoper Tomislav Glumac'a attırdı. 1.94'lük savunmacının satış alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandığı açıkladı.

Balıkesir'de 4. imza da tamam

Ligin ikinci yarısında kurtuluş savaşına girecek Balıkesirspor, ara transferde kadrosunda bir yeni ismi daha kattı. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce her konuda anlaştığı Hırvat stoper Tomislav Glumac'ı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladı. Hırvat kaleci Andrija Vukovic, Portekizli ön libero Vitor Gomes ve Bosnalı forvet Ermin Zec’in ardından RNK Split’ten kadroya dahil edilen 24 yaşındaki savunmacı, ara transfer döneminde Balkes'in kadrosuna dahil ettiği 4. futbolcu oldu. Aynı zamanda sağ bekte de görev yapan Glumac’ın Vukovic’in eski takım arkadaşı olduğu açıklandı. Sağlık kontrolünden geçen Glumac'ın Balıkesirspor'la birlikte çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

Tomislav Glumac kimdir?

Futbola Hajduk Split’te başlayan, ardından Zadar’a kiralanan Tomislav Glumac, 2012’de transfer olduğu RNK Split’te 49 maçta 7 gol attı. UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı 8 maçın tamamında 90 dakika sahada kalan Glumac, Hırvatistan’ın U-19, U-20 ve U-21 milli takımlarında da forma giydi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ