MENÜ

Atletico Madrid'den Arda Turan'lı banknot!

Atletico Madrid, Facebook'ta 10 milyon kullanıcıya ulaşmasını özel bir kampanyayla kutladı. İspanyol ekibi, üzerinde Arda Turan'ın bulunduğu 10 Euro'luk banknot bastı ve taraftarlara indirim çeki olarak dağıttı.

Atletico Madrid'den Arda Turan'lı banknot!

Sosyal medya hesabı Facebook'ta 10 milyon kullanıcıya ulaşan Atletico Madrid Kulübü, özel bir kampanyayı hayata geçirdi.

İspanyol ekibi, üzerinde milli futbolcumuz Arda Turan'ın olduğu banknotlar yayınlayarak taraftara indirim çeki dağıttı. Kırmızı-Beyazlılar'ın son son yıllarda hem kendi ülkesinde, hem de uluslararası arenada birçok kupa kazanması, kulübün tanınırlığını artırdı. İspanya'nın yanı sıra birçok ülkeden futbolsever, Atletico'yu sosyal medya hesaplarından an be an takip ediyor. Atletico Madrid'in Twitter hesabının yaklaşık 1.5 milyon takipçisi bulunuyor. Facebook hesabında ise geçtiğimiz gün 10 milyon takipçiye ulaşıldı. Madrid temsilcisi, bu nedenle ilginç bir kampanyayı hayata geçirme kararı aldı.



Resmi internet sitesinde 10 Euro’luk banknotlar yayımlayan Atletico, paranın üzerine takımın 10 numaralı formasını giyen Arda Turan'ın fotoğrafını koydu. Yapılan açıklamada; taraftarların 10 Euro'luk sahte banknotları, Atletico Madrid resmi taraftar ürünlerini satan mağazaya getirip, yüzde 10 indirim çeki olarak kullanabilecekleri ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ