MENÜ

Tuzlaspor 3 - 1 Gaziantep B.B.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5. hafta mücadelesinde Spor Toto 3. Lig temsilcisi Tuzlaspor, PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendi. A Grubu'nun lideri Tuzlaspor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak, grupta son maçlar öncesi puanını 13'e yükseltti. Grupta 4. yenilgisini yaşayan konuk ekip ise son maçlar öncesi bir puanda kaldı.

Tuzlaspor 3 - 1 Gaziantep B.B.

STAT: Tuzla Belediye
HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Mustafa Savranlar
TUZLASPOR: Emre Aydın 6, Yusuf 5, Emre Kara 7, Yusuf Onur 6, Aykut 6, Okan Duran 6, Okan Baydemir 6, Erdem 6, Mehmet 6 (Dk. 82 Mustafa ?) Kemal 5 (Dk. 61 Mehmet Atik 7), Yakup 5 (Dk. 59 Ozan 7)
GAZİANTEP B.B.: Atilla 5, Emir 5, Josef Çınar 5, Armand Deumi 5 (Dk. 52 İbrahim Kaş 52 5), Harun Biçer 6, Ben Yahia 5 (Dk. 46 Ufuk Budak 5), Mahmut 5, Mahmet Nas 6, Yasin Ozan 5, Ramazan 5 (Dk. 73 Salih ?)
GOLLER: Emre Kara (Dk. 11), Ozan Papaker (Dk. 63), Mehmet Atik (Dk. 89) (Tuzlaspor), Josef Çınar (Dk. 31) (Gaziantep B.B.)
KIRMIZI: Erkam Reşmen (Dk. 43) (Gaziantep B.B.)
SARI: Aykut, Emre Koçal (Tuzlaspor), Mehmet Nas (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

Tuzlaspor cephesi
Tuzlaspor Teknik Direktörü Zefer Yiğit maç sonunda yaptığı açıklamada, "Saha şartları yağış nedeniyle zordu. İki takım da ilk yarı dengeli oynadı. Tempolu oyun oldu. İlk dakikalarda etkiliydik sonra düşüşümüz oldu. Duran toptan gol yedik. İlk yarının sonunda 10 kişi kalınca rakip, ikinci yarıda daha rahat oynadık. İkinci yarıda pozisyon zenginliğimiz fazla olunca golü attık ve maçı kazandık. İki takımı da tebrik ediyorum. Oyuncularımı da tebrik ediyorum, bizleri en iyi şekilde temsil ediyorlar" dedi. Yiğit, kupada hedeflerinin son 8’e kalmak olduğunu da söyledi.

Gaziantep B.B. cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hakan Keleş ise, "Oynamayan ve şans bulamayan oyuncularımıza şans vermek istedik. Maç iyi başladı fakat yine bir kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Takımımızı etkiledi. Ama görmek istediğimiz oyuncular fena oynamadılar. Tuzlaspor’u da tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu.


IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ