MENÜ

Trabzonspor'da Tolga Ciğerci bombası

Trabzonspor'un sezon başında da gündemine giren Tolga Ciğerci'de flaş gelişme. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Bordo- Mavililer'in Hertha Berlin'li genç orta saha oyuncusu için fiyat yükselterek tekrar teklif hazırlığında olduğunu iddia etti.

Trabzonspor'da Tolga Ciğerci bombası

Van der Vaart, De Jong, Diego Capel gibi yıldızların peşinde olduğu ileri sürülen Trabzonspor’un listesine bir futbolcu daha girdi. Sezon başında Vahid Halilhodzic’in de ısrarla istediği Tolga Ciğerci konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Bordo-Mavili kulübün genç orta saha futbolcu için Hertha Berlin’li idarecilerle fiyat yükselterek tekrar pazarlık yapacağını belirtti.

Sezon başında sakatlığı ve Hertha’lı yetkililerin yüksek bonservis ücreti istemesi nedeniyle Trabzonspor, görüşmeleri rafa kaldırmıştı. Ön liberoya takviye isteyen Ersun Yanal’ın da bu isme sıcak baktığı ifade ediliyor.

Menajeri satmak istemiyor

Tolga Ciğerci’nin menaceri Dirk Hebel de 22 yaşındaki oyuncunun, futbola dönmeye konsantre olduğunu vurgulayarak, “Kış döneminde böyle bir transfer söz konusu değil” ifadesini kullansa da Bordo-Mavililer ısrarcı davranmaya devam ediyor. Tolga, Alman kulübünden yıllık 500 bin Euro kazanıyor. Trabzonsporlu kurmaylar ise yıllık 1.2 milyon Euro civarında bir ücret önererek gurbetçi futbolcunun kafasını karıştırmayı planlıyor.

Başkan ne demişti?

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Tolga konusunda geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında somut adımlar attıklarını itiraf ederek, “Biz Tolgay Arslan’ı yaklaşık 4-5 aydan beri takip ediyoruz. Ara ara görüşmelerimiz oldu. Gerek babasıyla, gerek oyuncuyla. Bu 5-10 günlük bir mevzu değil. Sadece Tolgay Arslan değil, Tolga Ciğerci de gündemimizde. Sezon başında da görüşmüştük zaten” demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ