MENÜ

Tolgay Arslan sahaya indi

Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan, ilk antrenmanına çıktı.

Tolgay Arslan sahaya indi

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Sarıyer ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını bir günlük iznin ardından bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Sağanak yağmur altında ve basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürerken, yeni transfer Tolgay Arslan siftah yaptı.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Streching çalışması ve istasyon koşuları yapıldı. Dar alanda kontrol pas ve çabuk oyun kurma çalışmaları yapıldı. Antrenman yarım sahada taktik maçı ve şut çalışmaları ile sona erdi. Antrenmana tedavi olan Cenk Tosun, bireysel çalışan Tomas Sivok, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak ile sağ arka adalesinde ağrısı olan Olcay Şahan ve kalça adalesinde zorlama olan Oğuzhan Özyakup katılmadı.

Cenk Gönen ve yeni transfer Tolgay Arslan da takımla ilk antrenmanını yaptı. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, Tolgay Arslan'ın Hamburg kulübünde eşyalarını topladığı sırada kayıp düşerek sağ elinin 3 ve 4. tarak kemiğinin kırıldığını tespit ettiklerini söyledi ve özel alçı ile antrenmanlara katılabileceğini belirtti.

Beşiktaş, yarın saat 13.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak ve akşam saat 20.30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Sarıyer ile karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ