MENÜ

Potada dev eşleşme: Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital

Türkiye Kupası'nda 8'li final eşleşmeleri, dün İstanbul'da çekildi, iki dev birbirine rakip oldu. Turnuvada Anadolu Efes ile Galatasaray Liv Hospital, yarı finale çıkmak için karşı karşıya gelecek.

Potada dev eşleşme: Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital

Basketbolda, Royal Halı Türkiye Kupası 8’li final eşleşmeleri belli oldu. İstanbul Wyndham Otel’de yapılan kura çekimine, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Sekreteri Celal Arısan, Türkiye Basketbol Ligi (TBL) Direktörü Samer Şenbayrak, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakiboğlu, federasyon yetkilileri ile takımların temsilcileri katıldı. Kupanın en dikkat çekici eşleşmesi ise Anadolu Efes-Galatasaray Liv Hospital arasında oynanacak. Türk basketbolunun iki güçlü ekibi, kozlarını bu seride paylaşacak. Diğer eşleşmelerde ise Fenerbahçe Ülker-Royal Hali Gaziantep, Pınar Karşıyaka-Banvit, Rönesans TED Ankara Kolejliler- Darüşşafaka Doğuş olarak açıklandı. Turnuvanın yarı final maçları ise Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda yapılacak. Yarı finaller 20 Şubat, final mücadelesi de 22 Şubat’ta oynanacak.

Arısan: Başarılar diliyorum

Kura çekiminin ardından konuşan Celal Arısan, “Avrupa’nın da en değerli liglerinden biriyiz. Royal Halı da Türkiye Kupası’na sponsor olarak değerimizi daha da arttırdı. Daha önce formasını giydiğim Gaziantep’in bu sene bize çok iyi bir ev sahipliği yapacağına eminim. Tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ