MENÜ

Kim bu Ramazan Civelek?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerken maça genç oyuncu Ramazan Civelek damga vurdu.

Kim bu Ramazan Civelek?

İsmail Kartal, kupa maçlarında Süper Lig'de forma bulamayan yedek oyuncular ve kadroya girmekte zorlanan gençlere süre vermeye devam ediyor. Kartal, dün akşam da ilk 11'de Uygar Mert Zeybek ve Ramazan Civelek'e görev verdi.

Ramazan Civelek damga vurdu

Maça orta sahanın ortasında başlayan Ramazan, Fenerbahçe'nin de durgun oyunuyla ilk yarı çok etkili olamadı ancak ikinci yarıda Mehmet Topuz göbeğe, genç oyuncu da sağ kanada geçti. İşte bu değişiklikten itibaren de sağ kanada canlılık geldi. Ramazan, cesur oyunu, hızı ve çalışkanlığıyla Fenerbahçe'nin beraberlik golü bulmasında büyük rol oynadı. Gol öncesi ise 2 net pozisyonda heyecanı ve tecrübesizliğine yenik düştü ancak pozisyon becerisini de göstermeyi bildi. Ayrıca Webo'ya ve Mehmet Topuz'a verdiği iki gollük pası da bu iki isim değerlendiremedi.

83'te koşmaktan kramp girdi

1996 doğumlu oyuncunun bu performansı vücudunu adeta iflas ettirdi. 83'te kramptan dolayı kendini yere bırakan Ramazan'a önce Kayserisporlu oyuncular yardımcı oldu. Krampı bir türlü geçmeyen Ramazan daha sonra saha kenarına alındı ve tedavisine Fenerbahçe sağlık heyeti devam etti. Ancak bu da yeterli olmadı ve 86'da genç oyuncu kulübeye geldi, yerini bir başka genç Savaş Polat'a bıraktı.


Editörün yorumu:

Artık kaybedilmesin...

İsmail Kartal, kupada kaybedilen ilk Kayserispor maçında, ne olursa olsun genç oyunculara sahip çıkacağını ve kupada bu gençlere güvenmeye devam edeceğini söylemişti. O günden bu yana Fenerbahçe çok zorlu maçlar oynamasa da İsmail Kartal dediğini yaptı. Gençlere güvenini ortaya koydu. Çekinmeden ilk 11'de başlattı. Ancak akla hep (henüz kaybolmayan ama öyle olacakmış gibi gözüken) Recep Niyaz, Beykan Şimşek, Aziz Ceylan, Berk Elitez, Gökay İravul, Okan Alkan gibi birçok isim geliyor. Paraysa para, eğitimse eğitim verilmeli ama Fenerbahçe'nin bu yetenekli gençlerinin sonu sıraladığımız isimler gibi olmamalı...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr


Haberin Devamı
YORUM YAZ