MENÜ

Hamzaoğlu: Dzemaili ve Pandev yeterli değil

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehir maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Dzemaili ve Pandev fizik olarak yeterli değil" dedi.

Hamzaoğlu: Dzemaili ve Pandev yeterli değil

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Eskişehirspor'a 1-0 yenilen Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Atatürk Stadyumu'nun ev sahipliği yaptığı müsabakanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, "Açıkçası takım halinde hareket edemedik. Oyunu öne taşıyamadık, ikinci bölgede kabullendik. Bazı pozisyonlara girdik ama genel olarak iyi değildik. Dediğim gibi bugün mücadele geri plandaydı" ifadelerini kullandı.

'Dzemaili ve Pandev yeterli değil'

Maçta şans bulan Blerim Dzemaili, Pandev ve Sinan Gümüş'ün durumlarını değerlendiren Hamzaoğlu, "Dzemaili ve Goran Pandev'den şu ana kadar faydalanabilmiş değiliz. Onları hazırlamaya çalışıyoruz. Bugün özellikle Dzemaili'yi 90 dakikada saha tuttum. Artık ciddi maçlarımız başlıyor, o müsabakalara kadar hazır hale gelmeliler. Fizik olarak yeterli değiller. Sinan Gümüş'ten ise memnunum. Taktiksel bakımdan ve duruş konusunda eksikleri var. Bunları tamamlayıp ondan da yararlanacağız" dedi.

'Çalışmalar sürüyor'

Transfer konusuna da değinen Cim Bom'un teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, "Çalışmalarımız devam ediyor. Tabii ki artık az bir süre kaldı. Yönetimle toplantılar yapıyoruz. Fakat takıma herhangi bir takviye yapmasak bile kadromuz yeterli seviyede" diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ