MENÜ

Elazığ'dan Antalya'ya cevap

Antalya-Elazığspor maçında yaşanan Ümit Özat, Hami Mandıralı arasındaki tartışmaya Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in de dahil olması Bordo-Beyazlı yönetimi, harekete geçirdi. Doğu temsilcisinin başkan Selçuk Öztürk, Gencer'in olaylara çanak tuttuğunu belirtelerek "Hocamızı kimse rencide edemez" dedi.

Elazığ'dan Antalya'ya cevap

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor Kulubü Başkanı Selçuk Öztürk, Antalyaspor maçında Ümit Özat ile Hami Mandıralı arasında yaşanan tartışmanın her iki camia tarafından da tasvip edilemeyecek olaylar olduğunu söyledi. Öztürk, yaptığı açıklamada, Türkiye liglerindeki bütün kulüplere olduğu gibi Antalyaspor camiasını da her zaman kardeş statüsünde gördüklerini belirterek, maçta yaşananlardan dolayı üzüntü duyduklarını ifade etti.

'Buna müsade etmeyiz'

Antalyaspor maçında yaşananlardan dolayı bugüne kadar kulüp olarak bir açıklama yapma gereksinimi duymadıklarını ancak Antalyaspor Kulubü Başkanı Gültekin Gencer’in açıklamaları üzerine kendilerine cevap hakkı doğduğunu vurgulayan Öztürk, şunları kaydetti: "Muhakkak ki yaşanan olaylar her iki camia tarafından tasvip edilemeyecek olaylardır. Ancak olaylar Mandıralı tarafından başlatılmış ve yapmış olduğu hakareti kamufle ederek, sadece teknik direktörümüz Özat’ın verdiği karşılık dillendirilerek, futbol kamuoyunda oklar Özat’a çevrilmeye çalışılmıştır. Bu noktada Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer de yaptığı açıklamalarla bunlara çanak tutmuştur. Biz kendi adımıza bir açıklama yapma gereksinimi duymamıştık. Ancak Gencer’in açıklamaları karşısında değerli hocamız Özat’ın hiç kimse tarafından rencide edilmeye çalışılmasına müsaade etmeyiz. Özat’ın, Türk futbolu için bir leke değil, geçmişten bugüne bakıldığı zaman bir marka olduğu görülecektir."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ