MENÜ

Akigo'da Carlos 'transfer' dedi

Ara transfer döneminde kadrosuna 8 takviye yapan Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Roberto Carlos, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Manisaspor beraberliğinin ardından yönetimden yine transfer istedi.

Akigo'da Carlos 'transfer' dedi

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor'dan ayrıldıktan sonra Akhisar Manisaspor'un teknik direktörlük koltuğuna oturan Roberto Carlos, yönetimden transfere yönelmelerini istedi. Verdiği rapor doğrultusanda kadrosuna Yiğit Gökoğlan, Orhan, Zeki, Sertan, Pekin ve yabancı oyuncular Vaz Te, Luan, Custidio’yu aldıran Sambacı teknik adam, takımının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Manisaspor karşısındaki performansını beğenmedi. PTT 1. Lig temsilcisi karşısına yedek ağırlık bir kadroyla çıkan Carlos'un kadro derinliğini işaret ederek, yönetime yeni bir liste vereceği öğrenildi.

Ahmet Cebe'den kötü haber

Maçın çok sert geçtiğini söyleyen Carlos ligdeki Balıkesirspor maçında öğrencilerinden aynı hataları yapmamaları konusunda da uyardı. "Aklımızı başımıza almamız gerekiyor" diyen Akigolar'ın teknik patronu, "Çok yavaş oyun sergiledik. Ligde cuma günü oynayacağımız Balıkesirspor mücadelesinde de aynı performansı sergilememeliyiz" dedi. İsmail ve Yiğit’in sakat olduğu Akhisar Belediyespor’a bir kötü haber de Ahmet Cebe’den geldi. Manisaspor radnevusunda sonradan oyuna dahil olan Ahmet, arka adalesindeki sakatlık nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

3 isimle yolar ayarıldı
Bunun üzerine harekete geçen Yeşil-siyahlı yönetim, Carlos'un verdiği rapor doğrultusunda 3 isimle yolarını ayırdı. Taşkın Çalış, Kenan Özer ve İbrahima Sonko'nun takımdan gönderildiği bildirildi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, 3 oyuncuya da takıma katkılarından dolayı teşekkür edip, başarı diledi.

Bilet fiyatları belli oldu


Öte yandan ligin ikinci devresi için hazırlanan kombine bilet satışlarının 31 Ocak Cumartesi gününe kadar uzatıldığı bildirildi. Balıkesirspor maçının bilet fiyatlarının misafir takım ve kale arkası 20, maraton 21, kapalı tribün ile VIP ise 25 liradan satılacağı kaydedildi.



DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ