MENÜ

Yiğido Tomas Sivok

Tehlikeli bölgeden bir an önce uzaklaşmak isteyen Sivasspor'da gündem transfer. Sivok'tan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlılar, transferi gerçekleştirmek için Beşiktaş'ın onayını bekliyor.

Yiğido Tomas Sivok

Sergen Yalçın yönetiminde ayağa kalkmayı hedefleyen Sivasspor’da transfer çalışmaları son sürat sürüyor. Kırmızı-Beyazlılar’ın gündeminde şu anda tek bir isim var. O da Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyan Tomas Sivok... Çek stoperi kadrosuna katmak isteyen Sivasspor’un bu transferde önemli bir aşama kaydettiği öğrenildi. İddiaya göre Yiğidolar, Sivok’un menaceriyle yaptığı görüşmeden olumlu yanıt aldı. Yani 32 yaşındaki futbolcu kariyerine Sivas’ta devam etmeye sıcak bakıyor. Oyuncudan olumlu yanıt alan Kırmızı-Beyazlı yönetim, bu konuda Beşiktaş Yönetimi’nin kararını bekliyor. Birkaç gün içinde görüşmelerin netleşeceği belirtilirken Sergen Yalçın’ın Sivok için sistemini bile hazırladığı ifade ediliyor.

Da Costa ortaya!

Bu bölgede İbrahim Öztürk’ü transfer eden genç teknik adam, eğer Sivok transferinde mutlu sona ulaşılırsa Da Costa’yı ön liberoya çekip takımın savunma gücünü yükseltecek. Böylece orta saha transferinden de vazgeçilecek. Sakatlıktan kurtulmak üzere olan İbrahim Toraman ve Ümit Kurt da bu bölge için Yiğidolar’ın önemli alternatifleri olacak.

‘Bana hocalık yaptırmayın!’

Türkiye Kupası’nda Gaziantep ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın, antrenman öncesinde futbolcularla sahada toplantı yaparak sert uyarılarda bulundu. Yalçın, eğlenmeye vakitleri olmadığını ve sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek futbolcuların maçları daha fazla önemsemesini istedi. Genç çalıştırıcı, futbolcularını şu sözlerle uyardı: “Bakın ben size hocalık yapmıyorum, ağabeylik yapıyorum. Hocalık yaparsam sıkıntı yaşarız.”

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ