MENÜ

Yener İnce: Burak hemen bıraktı, ucuz kurtuldu

Burak'ın durumu merak edilirken, kulüp doktoru Yener İnce, “Hemen oyundan çıkması iyi oldu. Çok şükür yeni bir bulguya rastlamadık. Gerekirse Bursa maçında riske edilmeyecek” dedi.

Yener İnce: Burak hemen bıraktı, ucuz kurtuldu

Galatasaray’da Çaykur Rizespor galibiyeti değil, oyuna girip, attığı ilk deparda ağrı hissedince 3 dakika içinde sahayı terk etmek zorunda kalan Burak Yılmaz’ın durumu konuşuluyor. Yaşanan bu tablo nedeniyle hem Burak hem Hamza Hamzaoğlu hem de sağlık ekibi eleştiriliyor. Ancak şimdi asıl merak edilen, Burak’ın ne zaman geri döneceği; özellikle de Bursaspor maçında sahada olup olmayacağı... Kulüp doktoru Op. Dr. Yener İnce’nin açıklamaları, yüreklere su serpti. Yaşadığı şanssız andan sonra Burak’ın MR’ını çektirdiklerini belirten İnce, “Çok şükür, herhangi bir yeni bulguya rastlamadık. Bu anlamda herhangi bir sıkıntı yok. Oyuncunun büyük hata yaptığı söyleniyor. Ancak bunun sonucuna bakmak gerekiyor. Kendisine bu konuda gerekli uyarıları yaptık. O da bu uyarılar doğrultusunda ilk ağrı hissettiği anda bıraktı. Şimdi Bursaspor maçı için de spekülasyonlar yapılacaktır. Burak’ın tedavi ve hazırlığı, belirlediğimiz program dahilinde sürecek. Testleri devam edecek ve gerekirse riske edilmeyecek” dedi.

Hamzaoğlu riske etmeyecek

Burak Yılmaz’ın Bursaspor maçını kaçırsa bile Eskişehirspor deplasmanında sahada olması bekleniyor. Bu arada Hamza Hamzaoğlu’nun Rize maçında onu oyuna aldığı için pişmanlık duyduğu, bu yüzden Bursa karşısında riske etmeyeceği belirlendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ