MENÜ

Trabzon'da Portakal mevsimi

Bordo-Mavililer, Hamburg'ta forma giyen Rafael Van der Vaart için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sneijder ve Kuyt'tan da, Türkiye hakkında olumlu referanslar alan Hollandalı yıldızı ikna etmek konusunda sıkıntı yaşanmayacağı düşünülüyor.

Trabzon'da Portakal mevsimi

Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor’da şu an en önemli hedef, Almanya’nın Hamburg takımında oynayan dünyaca ünlü yıldız Rafael van der Vaart... Bordo-Mavililer’de teknik direktör Ersun Yanal, takıma liderlik edecek bir yıldız istiyor ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, taraftarları coşturacak oyuncu konusunda 31 yaşındaki Hollandalı futbolcuya odaklanmış durumda. Van der Vaart’ın kulübü Hamburg’la temaslar sürerken, oyuncunun en kötü ihtimalle sezon sonu bonservissiz olarak kadroya katılması planlanıyor. Geçen sezon Bundesliga’da düşmekten son anda kurtulan Hamburg, Play-Out oynayarak lige tutunmuştu. Hollandalı oyuncu, takımı yarı yolda bırakmamak için sözleşmesinin son senesi olan bu sezon da, Alman temsilcisinde kalma kararı almıştı. Ancak Hamburg, şu an 18 takımlı ligde 17 puanla 14. sırada yer alıyor ve tecrübeli futbolcu da, kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına başka bir takıma gitmeye sıcak bakıyor.

Şu an rakip yok

Alınan bilgiye göre şu an kendisiyle yakında ilgilenen tek kulübün, Trabzonspor olduğu konuşuluyor. Karadeniz ekibi, oyuncuyu ikna konusunda sıkıntı çekmeyeceğini düşünüyor. Vaart’ın da, vatandaşları Fenerbahçeli Dirk Kuyt ve Galatasaraylı Wesley Sneijder’den, Türkiye hakkında olumlu şeyler duyması, Trabzon’a transferinde önemli bir koz olarak gösteriliyor. Eğer Vaart, ara transferde ya da sezon sonunda Bordo-Mavili ekibe gelirse, Trabzon’da 2006-07 sezonunda oynayan Kiki Musampa’dan sonra, kulüp tarihindeki ikinci Hollandalı unvanını kazanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ