MENÜ

Sneijder, Hamzaoğlu'na gitti çünkü!

Rize maçında 1 gol atıp 1 asist yapan ve takımına 3 puanı hediye eden Sneijder, performansıyla parmak ısırtıyor. Hamzaoğlu döneminde takımın en önemli parçası haline gelen ve sorumluluk almaya başlayan Hollandalı yıldızın, golden sonra hocasına koşmasının nedenini ise FANATİK açıklıyor.

Sneijder, Hamzaoğlu'na gitti çünkü!

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Çaykur Rizespor maçında attığı gol ve yaptığı asistle yine gündeme damgasını vurdu. Gol attığı her maçta takımına 3 puan kazandıran tecrübeli futbolcu, ortaya koyduğu futbolla da parmak ısırttı. Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra oluşacak süreç merakla beklenirken, gelinen noktada işlerin ne kadar iyi gittiği göze çarpıyor. Devre arasında Juventus ve Manchester United gibi devlerin talip olduğu Sneijder konusunda geri adım atmayan Galatasaray Yönetimi, “Oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Ama sözleşmesindeki 20 milyon Euro’yu getiren, onu alabilir” diyerek duruşunu net şekilde dile getirdi. Ünal Aysal döneminde sözü verilen kontratı yenileme ve zam konusunda ise acele etmeyen Sarı-Kırmızılılar, bir şekilde Sneijder’in maçlara daha fazla motive olmasını ve sorumluluk almasını sağladı.

Çay içiyor, tavla oynuyor

Hamza hoca da Sneijder’in iyi gününde takımdaki kalite farkının ne denli yükseldiğini görünce, oyuncusunun bir dediğini iki etmemeye başladı. Yıldız futbolcuyu forvet arkasında serbest oynatmaya başlayan Hamzaoğlu, yavaş yavaş meyveleri topluyor. Wesley de bu durumdan memnun. Alanya kampındaki idmanlarda gülücükler saçan Hollandalı, hem hocasıyla hem de Abdurrahim Albayrak’la birlikte çay içip, tavla oynuyor.

Ona artık çok güveniyor...

Nitekim Rizespor maçında attığı gol sonrası hocası Hamza Hamzaoğlu’na koşan Sneijder, aslında net bir mesaj vermek istiyordu. Yıldız futbolcu, Hamza hocanın tüm takıma adil ve sıcakkanlı bir şekilde yaklaştığını düşünüyor. Hocasının açıklamalarını samimi bulan Sneijder, artık ona güveniyor ve kendisiyle birlikte başarılı olacaklarını düşünüyor. İşte bunun dışarıdan da görülmesini isteyen Sneijder, bu yüzden Rizespor maçında attığı golden sonra hocasına koştu ve sarıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ