MENÜ

'Ordu'nun onur savaşı'

Orduspor İdari Menajeri Selim Şener, genç oyuncularla birlikte onurlu mücadelelerine devam edeceklerini, yapılan eleştirilerin de genç oyuncuları yıpratacağını söyledi.

'Ordu'nun onur savaşı'

Orduspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını Nevşehir’de yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Mor-Beyazlılar'ın idari menajeri Selim Şener, çalışmaların devam ettiğini söyledi. Takımdaki genç oyuncuların tüm olumsuzluklara rağmen Ordululuk bilinci ile çalıştığını belirten Şener, kamuoyunda yapılan eleştirilerin gençleri etkilediğini, yönetimsel bazı olayların eleştiri yerinin kongreler olduğunu belirtti.

'Gerçekçi davramalıyız'
Takımın son durumu hakkında gerçekçi davranılması gerektiğini ifade eden Şener, "Takımımızda ilk yarıda kalan takımdan 2 futbolcu var. Biri kalecimiz Fomichev, diğeri ise sakatlıktan yeni çıkmış yeni yeni düzelen Mutumba. Onun dışındaki oyuncularımızın tamamı altyapıdan gelmiş oyuncular. Biz bu olumsuzluklara rağmen Boluspor maçında ilk 45 dakika başa baş mücadele ettik. Ama karşımızda 10 milyon liraya kurulmuş Boluspor vardı. Oyuncularımız güçlerini sonuna kadar gösterdi, galip gelemedik. Bu hafta Kayserispor ile oynayacağız. Bobo’lu, Nobre’li Süper Lig için kurulmuş bir takım ancak biz bunlara rağmen çıkıp orada en iyi şekilde mücadelemizi vereceğiz. Biz bundan sonra kaçmayacağız, onurlu bir mücadele sergileyeceğiz" dedi.

'Doğan'a teşekkür borçluyuz'
Kulübün içerisinde yaşanan sıkıntılara değinen Şener, "Orduspor taraftarının, Ordulular'ın Ziya Doğan’a bu zor günlerinde bırakıp gitmediği için teşekkür borcu vardır. Ben şahsım olarak her türlü eleştiriye açığım ancak Ziya Doğan’a bu onurlu mücadelesinde yapılan eleştirileri kabul etmiyorum. Biz takım olarak Ordu’ya geldiğimizde Ordu halkı bu çocuklardan utanmayacaktır, bu gençler onları en iyi şekilde temsil edecektir" diye konuştu.

'Ahpap-Çavuş ilişkisi yaşanmış'

Orduspor’da geçtiğimiz dönemlerde ortaya çıkan olumsuzlukları aktaran Şener, "Geçtiğimiz dönemlerde bu kulüp içerisinde öyle şeyler olmuş ki, ahpap-çavuş ilişkisi içerisinde altyapı hocaları iyi oyuncuları üste göndermemiş. Biz bu yapıyı değiştirip özümüze dönerek kurumsal bir yapı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu süreçte bize ayak uydurmayanlar giderler" şeklinde konuştu.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ