MENÜ

Kobe Bryant sezonu kapadı!

Sağ omuzundaki yırtık nedeniyle ameliyat olacak Kobe Bryant'ın sezonu kapatacağı açıklandı.

Kobe Bryant sezonu kapadı!

Geçen hafta New orleans ile oynanan maçtaki smacı sonrası omuzundan sakatlanan Bryant'ın ameliyat olmasına karar verildi. Coach Byron Scott'ın belki de bu sezon oynayamayacak dediği yıldız guard'ın rehabilatasyon süresinin uzayacağı ve Kara Mamba'nın sezonu kapattığı bildirildi.

Geçen yıl sakatlığı nedeniyle sadece 6, bu sezon da 35 maça çıkan NBA'in en skorer 3. ismi olan 36 yaşındaki oyuncu, 19. LA sezonunda 3. kez sezonu tamamlayamayacak. Bu sezon geride kalan maçlarda 22.3 sayı ortalaması tutturan Byrant, 2013 play-off'larını da kaçırmıştı.

Bu sezon kariyerinin en kötü istatistiğiyle 37.3 şut yüzdesi tutturabilen ve yıllık 23.5 milyon Dolar'la NBA'in en çok kazanan ismi olan; gelecek yıl için de 25 milyon Dolar'lık kontratı bulunan Kobe'nin profesyonel basketbol kariyerinin sona erebileceği de öne sürüldü.

Bu arada, Kobe'nin yokluğu ve kötü performansı Los Angeles Lakers'ı etkilemeye devam ediyor. Geride kalan maçlarda 12 galibiyet ve 33 yenilgi istatistiklerine sahip 16 NBA şampiyonu apoletli Los Angeles Lakers, büyük ihtimalle de play-off'lara yine kalamayacak. Lakers, bu sezon da play-off'lara kalamazsa, 1976'dan bu yana ilk kez üstüste 2 sezon play-off'ları kaçıracak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ