MENÜ

İsmail Kartal'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor maçı sonrası yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı.

İsmail Kartal'dan transfer açıklaması

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, önemli açıklamalarda bulundu.

Kadir Has Stadyumu
'nun ev sahipliği yaptığı kritik müsabanın ardından yayıncı kuruluşa demeç veren Sarı-Lacivertli takımın hocası, "Maçın ilk yarısında iyi değildik. Konsantre olamadık. Rakibin pozisyonları vardı. İkinci devrede istediğimiz oyuna yakın bir futbol sergiledik. Baskımızı rakibe de hissettirdik ve neticede golü bulduk. İkinci yarıda bize yakışan bir futbol ortaya koyduk, fakat genele bakarsak pek mutlu olmadım. Bu maçta her zaman olduğu gibi yine gençlere de şans verdik, ikinci devredeki mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum" şeklinde konuştu.

'Kuyt, Karabük maçına yetişecek'

Kanarya'nın 53 yaşındaki teknik patronu, "Hasan Ali Kaldırım'da ufak bir sorun var. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yok. Dirk Kuyt iki gündür antrenmanlara çıkmıyor, korumaya çalışıyoruz. Hafta sonu Kardemir Karabükspor'la deplasmanda oynayacağımız maça yetişecek. Ancak Emre Belözoğlu'nun takıma dönmesine daha var" dedi.

'Transfer gözükmüyor'

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, ara transfer döneminde kadroya takviye yapılıp yapılmayağına dair, "Şu anda gözükmüyor" diye konuştu. Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal'in gruptan çıkamaması sonucu İstanbul'a erken dönecek olan Moussa Sow'un durumuna da değinen Kartal, "Onun adına mutlu olunacak bir durum değil. Ancak bizim adımızı sevindirici bir gelişme. Ayrıca Sow'un sağlıklı ve sağlam bir şekilde dönecek olması önemli" ifadelerini kullandı.
Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

Haberin Devamı
YORUM YAZ