MENÜ

Göztepe'de Matteus gitti

Şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe'de ara transfer döneminde 9. ayrılık da gerçekleşti. Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik heyetin kararıyla ön libero Matteus Şenkal'ı satış listesine koyduklarını açıkladı.

Göztepe'de Matteus gitti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Göztepe’de gurbetçi ön libero Matteus Şenkal’la yollar ayrıldı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda A takım oyuncumuz Matteus Şenkal transfer listesine konulmuştur" denildi. Sezon başı kamp döneminde denenip beğenilen 24 yaşındaki Matteus Şenkal, ligde 10 maçta 870 dakika forma giydi. Matteus, sarı kırmızılı ekipte Cihan, Koray, Enes, Ramiz, Seçkin, Furkan, Ali ve Mustafa’dan sonra devre arasında gönderilen 9’uncu oyuncu oldu.

3 kader haftası

Cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak maçta şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İnegölspor’u ağırlayacak olan İzmir temsilcisi, önümüzdeki 3 hafta boyunca zirve yarışındaki takımlarla kapışacak. 37 puanla ikinci basamakta yer alan Sarı-Kırmızılılar, kendisiyle aynı puan ve averajla 3’üncü sıradaki İnegölspor’un ardından 30 puanla 5’inci durumdaki Sarıyer’le deplasmanda oynadıktan sonra 31 puanla 4’üncü sırada yer alan Hataspor’u misafir edecek. Art arda zorlu randevulara çıkacak sarı kırmızılı ekibin bu maçlarda alacağı sonuçlar, yarıştaki kaderini tayin edecek.

'Puan farkını açabiliriz'

Sportif Direktör Bülent Ataman, üst üste oynanacak 3 maçın dezavantaj değil, fırsat olduğunu söyledi. "Bu periyotta alacağımız sonuçlar rakiplerle aramızı açmamızı sağlar" diyen Bülent Ataman, "3 haftanın sonunda İnegölspor, Hatayspor ve Sarıyer’i devre dışı bırakma şansına sahibiz" dedi. Takımın kötü oynadığı eleştirilerine katılmadığını dile getiren Ataman, "Eksiklerimiz olabilir. Ancak tüm kadro şampiyonluğa inandı. İnegölspor karşısında daha pozitif bir görüntü vereceğiz. Gölbaşı ve Kahramanmaraş’a karşı genelde üstün olan bizdik" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ