MENÜ

Galatasaraylılar'ın gözü kulağı bu maçta!

Defansta sorun yaşayan Galatasaray, Chedjou'lu Kamerun'un, Afrika Kupası'ndaki kaderini belirleyecek Fildişi Sahili maçını merakla bekliyor.

Galatasaraylılar'ın gözü kulağı bu maçta!

Savunma hattında sıkıntı yaşayan Galatasaray'da gözler Afrika Uluslar Kupası'ndaki Kamerun-Fildişi Sahili müsabakasına çevrildi.

Semih Kaya
'nın sakatlığı ve Aurelien Chedjou'nun milli takımda yer alması sebebiyle defansa takviye yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, turnuvadan iyi haber bekliyor. Tüm takımların 2'şer puanı bulunduğu D Grubu'nun 3'ncü ve son maçında Fildişi Sahili ile karşılaşacak Chedjou'lu Kamerun, bu karşılaşmayı galip tamamlayaması halinde tur şansını kaybedecek. Teknik direktörlüğünü Volker Finke'nin yaptığı Kamerun elendiği takdirde Cim Bom'un 29 yaşındaki futbolcusu Chedjou, İstanbul'a geri dönecek.

Maç ne zaman, hangi kanalda?

Ekvator Ginesi
'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Afrika Uluslar Kupası'nın D Grubu'nda Kamerun ile Fildişi Sahili, tur bileti için karşı karşıya gelecek. Kritik mücadele 28 Ocak Çarşamba günü TSİ 20.00'de başlayacak. Futbolseverlerin merakla beklediği maç Eurosport TV'den naklen ekranlara gelecek.

Tanıdık isimler

Ayrıca bu karşılaşmada Chedjou'nun yanı sıra Spor Toto Süper Lig'de forma giyen başka oyuncular da sahaya çıkacak. Kamerun'un kadrosunda Kayseri Erciyesspor'dan Georges Mandjeck ile Çaykur Rizespor'dan Leonard Kweuke bulunuyor. Fildişi Sahili'nde ise yine Rize'den Ousmane Viera yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ