MENÜ

Fenerbahçe ve Beşiktaş disiplinde

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş disiplinde

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında bulunduğu 5 Süper Lig kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"TORKUKONYASPOR Kulübü'nün 23.01.2015 tarihinde oynanan TORKUKONYASPOR -BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir

FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 24.01.2015 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.- FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün, 24.01.2015 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR - ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübü Teknik Sorumlusu HAKKI TOLUNAY KAFKAS'ın 25.01.2015 tarihinde oynanan KARDEMİR KARABÜKSPOR - SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi ve Akreditasyon Talimatı'nın 6/1-c maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 26.01.2015 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Ümit Özat da disiplinde


Elazığspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanan karşılaşmada Antalyaspor teknik direktörü Hami Mandıralı ile tartışan ve tribüne dönerek el kol hareketleri yapan Ümit Özat da bu davranışlarından dolayı disipline sevk edildi. Ümit Özat'ın disiplin sevkiyle ilgili şu ifade kullanıldı:

"ELAZIĞSPOR Kulübü teknik sorumlusu ÜMİT ÖZAT'ın, 25.01.2015 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-ELAZIĞSPOR PTT 1. Lig müsabakasındaki "hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi uyarınca 26.01.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Haberin Devamı
YORUM YAZ