MENÜ

Cafer Aydın Tepecikspor'da

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor'da Tunahan Akdoğan'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Cafer Aydın getirildi.

Cafer Aydın Tepecikspor'da

Tepecikspor'da teknik direktörlük görevine Cafer Aydın getirildi. Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu ve Onursal Başkan Temel Eyüboğlu ile tesislerde bir araya gelen Aydın, kendisini sezon sonuna kadar Tepecikspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı ve görevine başladı. Aydın’ın yardımcılığını Ferit Alper Salgın’ın yapacağı, kaleci antrenörlüğü için de görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Eyüboğlu, Akdoğan ile karşılıklı konuşarak, yollarını ayırdıklarını ve takımı Aydın’a teslim ettiklerini söyledi.

'Takviyeler yapılacak'

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçına yeni teknik direktörleriyle hazırlanacaklarını aktaran Eyüboğlu, "İnşallah Cafer Aydın ve ekibinin katkıları takımı ligde tutmaya yeter. Biz yönetim olarak gerekeni yapacağız ve hocamız isterse gerekli bölgelere takviyeler yapmaya da hazırız. Aydın ile Tepecikspor yeni bir ivme kazanacak. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum, inşallah başarılı olur, bizler de mutlu oluruz" diye konuştu.

'15 final maçımız var'

Cafer Aydın ise Tepecikspor takımını çok iyi tanıdığını kaydederek, "Tepecikspor’u sezon başından beri takip ediyorum. Özellikle iç sahadaki maçların çoğunu izledim. Kadronun kaliteli isimlerden oluştuğunu biliyorum. Önümüzde çok önemli 15 final maçı bulunuyor. Bu maçların büyük bir bölümünden puan ve ya puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Zira ligdeki durumumuz ortada. Bunun için taşlarla fazla oynamadan, bu kadro ile en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ