MENÜ

Bruma'dan mutlusu yok

Galatasaray formasıyla ligdeki ilk golünü Rize ağlarına gönderen Bruma, “Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Sonunda şanssızlığımı yendim. Umarım bu gollerin devamı gelir” dedi.

Bruma'dan mutlusu yok

Sarı-Kırmızılılar’ın geçen sezon başında 10 milyon Euro’ya büyük umutlarla transfer ettiği Bruma, Fatih Terim, Roberto Mancini ve Cesare Prandelli döneminde yapamadığını Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yaptı, ligde ilk kez fileleri havalandırdı. Aşırtma bir golle siftah yapan Portekizli futbolcu, şimdi mutluluktan uçuyor. Sevincini yakın dostlarıyla paylaşan Bruma, “Üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Büyük bir şanssızlık vardı. Tam formumu yakalamışken kötü bir sakatlık yaşadım, tüm sezon top oynamadım. Sonra hoca değişti ve birçok kriz atlatıldı. Bu dönemlerde uyum sağlamak kolay değildi. Ama kötü günler artık geride kaldı. Hamza hoca bana güveniyor ve sahada artık kendimi daha rahat hissediyorum” ifadesini kullandı.

Onların desteği olmasa...

Kesinlikle 1 golle yetinmeyeceği sinyallerini de veren Galatasaraylı yıldız Bruma, “İdmanlarda çok çalışıyorum. Her şeyin daha iyi olmasını istiyorum. Bunun için elimden geleni yapıyorum ve aşama kaydettiğimi düşünüyorum. Umarım bu gollerin devamı gelir. Ama elbette en önemli olan şey, takımımın kazanması” diye görüş bildirdi. Genç yetenek bu dönemde kendisine hep sahip çıkan takım arkadaşları ve taraftara da teşekkür ederken, “Onların desteği olmasa, bu zorlu sürecin altından kalkamazdım. Bu camiaya hizmet ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ