MENÜ

Altınordu kupa mesaisinde

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu, gençler ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun, ligdeki Buca maçını düşündüğü için böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Altınordu kupa mesaisinde

Zirat Türkiye Kupası E Grubu’nda 4 puanla son sırada yer alan Altınordu, yarın gruptaki 5’inci maçında deplasmanda aynı puan ve avarajla üçüncü basamakta bulunan Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaşacak. Bayburt Genç Osman Stadı’nda saat 13.00’te başlayacak mücadeleyi Bülent Birincioğlu yönetecek. Kupada son olarak evinde Fenerbahçe’ye 2-1 yenilen Kırmızı-Lacivertliler, bu maçı kazanıp, gruptan çıkma şansını gelecek hafta evinde Kayserispor’la oynayacağı randevuya taşımak istiyor.

Buca maçı düşünüyor
Altınordu’da tedavileri devam eden Halil İbrahim ve Timur ile cezalı Bahattin’in yanı sıra as futbolculardan Arif, Berkay, Göksu, Rıza, Sinan, Taha, Tolgahan ve son transfer Oğuzhan kadroya alınmadı. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, geçtiğimiz günlerde yemin ederek profesyonel sözleşme imzalayan U 18 takımı oyuncularını kafileye dahil etti. Genç teknik adam pazar günü Bucaspor’la Manisa’da oynayacakları derbiyi düşünerek gençler ve yedeklerle sahaya çıkacaklarını söyledi.

Kadroda 17 futbolcu

Bayburt’a 17 kişilik kadroyla giden Altınordu’da şu isimler forma şansı bekleyecek: "Evren Üstündağ, Mert Pala, Kemal Cingirt, Çağlar Söyüncü, Yusuf Abdioğlu, Gökhan Yılmaz, Serkan Göksu, Erdoğan Yeşilyurt, Kerim Avcı, Kerim Alıcı, Barış Alıcı, Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Caner Ferizcan, Berk Erel, Alican Özfesli, Yusuf Yalçın Arslan"

Rıza'ya teklif yağıyor

Altınordu’da devre arasında takımdan ayrılmaya hazırlanan 10’uncu futbolcu olan Rıza Efendioğlu’na 3 kulüp teklif yaptı. Forma şansı bulamadığı için ayrılmak istediğini yönetime ileten tecrübeli savunma oyuncusuna PTT 1’inci Ligi’nden Manisaspor ve Giresunspor’un, Spor Toto 2’nci Lig’den ise Göztepe’nin kanca attığı öğrenildi. Rıza’nın Giresunspor’a yakın olduğu ifade edildi.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ