MENÜ

Adana Demir'de gündem kupa

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'ndaki 5. maçında yarın Çaykur Rizespor'u konuk edecek Lacivert-Mavililer, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Adana Demir'de gündem kupa

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu’ndaki 5. maçında yarın Çaykur Rizespor’u konuk edecek PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, bu maçtan galibiyetle ayrılarak kupada iddiasını sürdürmek istiyor. Gruptaki son maçında 20 yıl sonra Adana’da ağırladığı Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’a 4-1 yenilen Mavi Şimşekler, Karadeniz temsilcisi karşısında galibiyet arayacak. F Grubu’nda oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak topladığı 6 puanla üçüncü sırada yer alan Adana ekibi, zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak kupada yoluna devam etmeyi hedefliyor.

'Galibiyete şartlandık'

Yarınki maçla ilgili konuşan basın sözcüsü Tamer Gülcan, zorlu maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Sahaya "galibiyet parolası" ile çıkacaklarının altını çizen Gülcan, "Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Çaykur Rizespor maçını kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Gülcan, ligde Altınordu deplasmanında aldıkları 3 puanın takımın motivasyonunu artırdığını belirterek, şunları söyledi: "Bundan sonra daha sıkı çalışacağız. Ligde hafta sonu yine deplasmanda oynayacağımız Denizlispor maçında da galibiyet hedefliyoruz. Yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ