MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Gökhan Zan gitsin, oynasın

Galatasaray'da 2. başkan Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor maçı öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: Gökhan Zan gitsin, oynasın

Galatasaray 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, Eskişehirspor maçı öncesi havalimanında birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın sakatlığı konusunda suçlu aramaya gerek olmadığını belirten Albayrak "Burak Yılmaz bıraktığımız yerde. Yine oynamak istiyor. Sakatlandığında gerçekten çok korktuk. Çok önemli bir kardeşimiz. Doktorlar, MR makinasına girince bize "Gözünüz aydın" dediler. Ben de o sevinçle odaya daldım! Meğer oraya dalınmazmış. Sakat futbolcularımız bile oynamak istiyor. Takım o ateşi yakaladı. Kimseyi suçlamaya gerek yok. Bir problemimiz yok. Allah oyuncularımızdan razı olsun. O oynama hırsı bize yeter." dedi.

"GÖKHAN ZAN GİTSİN, OYNASIN"


Antalya'da Gökhan Zan hakkında yaptığı açıklamaların çok tartışıldığı da sorulan Albayrak "Ben yine söylüyorum. Gökhan Zan çok sevdiğim oyunculardan bir tanesi... Gökhan da futbolu sevsin. Oynasın, kendine katkı sağlasın. Gitsin, oynasın... Beni mahçup etsin. Galatasaray ya da başka takım fark etmez... Oynasın yeter..." açıklamasını yaptı.

"BRUMA BİZİM SAYEMİZDE GELİŞTİ"

Yönetime ilk geldikleri zaman genç oyuncu Bruma'nın isteksiz ev mutsuz olduğunu belirten Albayrak, "Bruma ben ilk geldiğimde huzursuzdu. Gitmek istiyodu.Forma şansı bulamıyordu. Ama şimdi herkes Bruma'yı görüyor. Onu bu duruma biz getirdik. Ben Antalya'da da söyledim, "Farklı bir Sneijder göreceksiniz" dedim. Onu da görüyorsunuz. Takımdan ayrılmayacak. Şu an herkes mutlu..." dedi.

Albayrak son olarak transfer planlarının olmadığını, kimseyi alıp satmayacaklarını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ